Flixbuszosok! Meg tudnátok válaszolni a következő kérdéseimet?
Még nem utaztam Flixbusszal és érdekelne hogy milyen. Hálás lennék ha a következő kérdésekre tudnátok válaszolni.
1, Mely országokba és azon belül mely városokba érdemes utazni Flixbusszal Budapestről?
2, Van-e mosdó a buszon és lehet-e használni?
3, Meg szokott-e állni a busz pár perc szünetre? Ha igen, milyen időközönként?
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
1. Olyan országokba/városokba, ahová nem megy fapados. Én Zágrábban, Belgrádban és Krakkóban (akkor még azt hiszem oda nem volt) voltam. (Ja és Zürichből jöttem haza velük, mert a vonat nagyon durván megdrágult, na az brutál volt)
2. van mosdó
3. Igen, niylván az út hosszától függ
Van flixbus oldal,ott megtudod nézni hová mennek.
Persze megállnak bizonyos helyeken, de ott nagyon észnél kell lenni nehogy ottmaradj, nagyon figyelni kell a sofőr utasítást, hogy mikor indul tovább.
Hogy hová érdemes? Ezt csakis te tudod megválaszolni, hiszen van aki 3-4 órányi buszozástól is már kész van, mások meg felszállnak, leülnek, végigálusszák az utat és kipihenten érnek oda.
Esetleg írd le hogy milyen jellegű élmények érdekelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!