Kezdőoldal » Utazás » Európa » Flixbuszosok! Meg tudnátok...

Flixbuszosok! Meg tudnátok válaszolni a következő kérdéseimet?

Figyelt kérdés

Még nem utaztam Flixbusszal és érdekelne hogy milyen. Hálás lennék ha a következő kérdésekre tudnátok válaszolni.

1, Mely országokba és azon belül mely városokba érdemes utazni Flixbusszal Budapestről?

2, Van-e mosdó a buszon és lehet-e használni?

3, Meg szokott-e állni a busz pár perc szünetre? Ha igen, milyen időközönként?

Köszönöm előre is a válaszaitokat.

máj. 3. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Olyan országokba/városokba, ahová nem megy fapados. Én Zágrábban, Belgrádban és Krakkóban (akkor még azt hiszem oda nem volt) voltam. (Ja és Zürichből jöttem haza velük, mert a vonat nagyon durván megdrágult, na az brutál volt)

2. van mosdó

3. Igen, niylván az út hosszától függ

máj. 4. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Van flixbus oldal,ott megtudod nézni hová mennek.

Persze megállnak bizonyos helyeken, de ott nagyon észnél kell lenni nehogy ottmaradj, nagyon figyelni kell a sofőr utasítást, hogy mikor indul tovább.

máj. 8. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

Hogy hová érdemes? Ezt csakis te tudod megválaszolni, hiszen van aki 3-4 órányi buszozástól is már kész van, mások meg felszállnak, leülnek, végigálusszák az utat és kipihenten érnek oda.

Esetleg írd le hogy milyen jellegű élmények érdekelnek.

máj. 13. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!