Palermói kapucinus kripta Elmennétek ide ?
Figyelt kérdés
Dél-olaszorszagban , Palermóban található. Én szívesen elmennék oda izgalmas és hátborzongató végigsétálni a folyosókon hogy közben jobbról balról mumifikálódott holttestek láthatóak mindenfelé. Kész horror de szerintem nagyon megéri.#Múmia kripta
márc. 12. 20:22
4/19 A kérdező kommentje:
Mennyi a belépő oda ?
Tényleg nem lehet fotózni és videózni ?
márc. 12. 21:28
5/19 A kérdező kommentje:
Milyen érzés volt a mumifikálódott holttestek között sétálgatni ?
márc. 12. 21:30
6/19 anonim válasza:
Tényleg nem lehet fotózni, mert kegyeletsértő. Azok egykor élő emberek maradványai.
Nem emlékszem pontosan, de 5 euró körül van.
Eléggé hátborzongató, de nagyon érdekes. Nem lát az ember ilyet minden nap (persze nem is akar)
7/19 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ezért nem szokták mutatni a holttesteket amikor a híradóban hallom hogy egy mumifikálódott holttestet találtak a lakásban mert kegyelet sértő. Értem.
márc. 12. 21:51
8/19 anonim válasza:
Én is voltam és valóban hátborzongató, de mindenképpen érdemes megnézni ha ott jársz.
A csontvázak között menni is elég megindító, de számomra egy kislány múmiája, valamilyen Rosalia volt a neve, ő maradt meg bennem legjobban.Mintha csak aludna ...
Viszont csak akkor menj, ha nem visel meg egy ilyen látvány.
Fotózni nem lehet,a belépőre meg már nem emlékszem, nem mostanában voltam ott.
9/19 anonim válasza:
Ez a kislány múmiája akir írtam : https://www.youtube.com/watch?v=eycmuzaSOyQ&ab_channel=Bella..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!