Állatokat el lehet temetni kriptába?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:59
1/8 anonim válasza:
Humán temetőbe nem hiszem, hogy engedik.
2/8 A kérdező kommentje:
Semmiféle engedéllyel sem?
2023. júl. 31. 18:07
3/8 A kérdező kommentje:
Persze ha kérnénk…
2023. júl. 31. 18:08
4/8 anonim válasza:
pénz kérdése...
ha valamiért olyan fontos lenne nekem, akkor én elhamvasztatnám és odaraknám a sírhoz, mint egy random gyertyát, koszorút, szobrocskát vagy kimennék kertészkedni és elásnám az úrnát, esetleg ültetnék rá valamit...
5/8 anonim válasza:
Hivatalosan nem lehet humán temetőbe állatot temetni, de a 4-esnek igaza van, senki se fog azzal foglalkozni egy temetőben, hogy a sírra ültetett virág alá stikában eltemeti valaki egy állatka urnáját. Családi kriptába meg szerintem csak simán oda lehet tenni. De csak hamvasztott állatot tudok elképzelni, egy nagy halott német juhászt már kevésbé.
6/8 anonim válasza:
Otthon akkora kriptát emelhetsz neki a kertben (amekkorát az építési hatóság megenged).
7/8 anonim válasza:
Persze el lehet,én nekem màr egy egész istálló el van temetve te szerencsétlen
8/8 anonim válasza:
Mit akarsz eltemetni és mlyen kriptába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!