Máltára március legvégén milyen ruházattal készüljek? Tavaszias ott olyankor az idő, mint nálunk, vagy inkább nyárias?
Márciust nem tudom konkrétan, de mi május végén voltunk 2019-ben, és elég változó volt.
Voltunk egyszer fürdeni is, bár nem volt túl meleg se a levegő, se a tenger, de viselhető volt, viszont utolsó nap, mikor már kicsekkoltunk a szállásról, és magamra vettem pulcsit+kabátot is, hogy ne kelljen kézben cipelni, akkor sem sültem meg, simán elbírtam 😀
Érdemes mindig nézni az időjárás jelentéseket, hogy mostanában hogyan alakul.
Vannak olyan weboldalak, amik megmutatják, hogy a korábbi években mikor milyen volt az időjárás egy adott helyen. Ez sokat segíthet, de nem érdemes csak a tapasztalatokra hagyatkozni sem, mert éghajlatváltozás van, így bármikor változhatnak a korábbi trendek.
Idén Budapesten már februárban elkezdtek virágozni a fák, olyan tavaszias idő volt, most márciusban meg épp elfagynak a virágok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!