Március végén milyen az idő Cipruson?
Figyelt kérdés
Még mielőtt sokan nekem állnak igen utána olvastam stb stb, de olyantól remélek most választ aki már volt kint ilyen időpontban Cipruson. Milyen ruhát érdemes magammal vinni? Van e valami jó tanács Ciprusi utazáshoz?2023. márc. 11. 21:07
1/3 anonim válasza:
Most épp 14 fok van,
...de ez nappal valószínűleg emelkedni fog. Március végére is emelkedhet pár fokot, és mivel délebbre van, mint Magyarország, ezért valószínűleg melegebb lesz, mint amennyi nálunk lesz március végén.
Nekem egyébként csak annyi a tanácsom, hogy legközelebb azt, hogy van-e, kötőjellel írd, a ciprusit pedig kisbetűvel.
2/3 anonim válasza:
Pont olyan szunyogos és bogaras mint Thaiföld. Friss tapasztalatok. Fekete listám első helye.
3/3 Sunshinedoll válasza:
Úszni nem fogsz tudni, tavaszias az idő, valamennyivel talán melegebb, mint itt, vigyél átmeneti kabátot/dzsekit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!