Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban mennyire lehet...

Londonban mennyire lehet ismerkedni magyaroknak?

Figyelt kérdés

1 hónap múlva kiköltözünk pár ismerősömmel.Lehet-e ismerkedni lányokkal illetve barátokat szerezni és ha igen hol és kikkel? köszi elöre is

23/F

2010. okt. 25. 12:30
 1/5 Réti bubuzér ***** válasza:
100%

Lehet, de csak illegálisan, mert törvény által tiltott a magyaroknak az ismerkedés. A Basilic streeten van egy hely, ahol angol állampolgárságú magyarok segítenek ismerkedni, de csak Jane-nel és Hortonnal, mert sok brit nem vállalja be.

(Ja, és hogy ne legyen félreértés, hülye kérdésre hülye válasz ;) )

2010. okt. 25. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát London hatalmas város,sok-sok emberrel.

Azt nem árt tudnod,hogy a magyarok nem igazán tartanak össze(most teljesen miért,hogy ki nem és miért nem) A legtöbb magyarnak már meg van a kialakult társasága akárcsak otthon.Hogy hol tudsz magyarokkal ismerkedni?Különböző pub-okban vagy olyan helyeken ahová magyarok is járnak..(szoktak lenni magyar programok) nem vagyok benne jártas,mert mi a saját társaságunkkal vagyunk együtt.Régi megszokott társaság.De ha tudod,hogy London melyik részében fogtok lakni,akkor talán az iwiwen vagy akár itt is utána tudsz érdeklődni,hogy ki lakik még ott,és egy találkát megbeszélni velük..

Sokan egyébként a munkahelyeken ismerkednek meg..(ez a jellemző általában)

2010. okt. 25. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, a magyarok itt nem eppen osszetartoak, nem nagyon szamithatsz rajuk. En az iwiwen irtam 1-2 embernek, veluk szerencsem volt, joban is vagyunk. Vannak magyar programok, ahol lehet ismerkedni, meg a magyaroklondonban.hu-n is lehet forumozni sorstarsakkal. En nem Londonban vagyok, de hetente szoktam menni, mert kozel vagyok hozza, ha gondolod osszefuthatunk majd. :) 18/N
2010. okt. 25. 13:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Szia utolsó válaszoló! Nekem olyan 8-10 ismerösöm már kint van de azért szívesen ismerkedek. Erre küldj egy emailt és akkor cserélünk ott elérjetőséget: soloboy1988@freemail.hu
2010. okt. 25. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én egyszer egy hétvégére voltam kint Londonban és az utcán összefutottam egy magyar csajjal. Szegényke tapadt rám, mint a rágógumi, biztosan dugni akart.
2010. okt. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!