Ha nyáron autoval megyunk Svájcba, ut kozben hol érdemes megállni, mit érdemes megnézni?
Nem tudom, mennyire esik útba, de Günzburgban van Legoland ami vidámpark is egyben,
szerintem tiniknek is jó. Vannak jó strandok Németországban, pl Rosenheim Freibad elég kellemes, és Passauban is van egy jó. Ha önkormányzati fenntartású, akkor általában nem is drága egyáltalán. Szerintem tervezzétek meg az ideális útvonalat és annak mentén keressetek Freibad-okat, ahol van jó (képeket megnézed, vannak-e pl csúszdák, feltéve, hogy a gyerekeknek bejön az ilyen), ott keressetek szállást.
Attol függ Svajcba hova mentek, ha Lindau fele, akkor erdemes Lindauban a kis szigetet körbesetalni. Vagy nem messze Bregenz - ahol van egy felvono, es tiszta idöben nagyon szepen belatni a Bodensee-t.
Illetve amit korabban irtak a többiek, azt nem ismetlem.( pl,Mondsee)
(En evek ota jarom a Nemetorszag-Magyarorszag utvonalat, igy mar nem erdekesseg, es nem allok meg sehol, a cel,hogy minel hamarabb hazaerjek. )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!