A szomszédos országok közül neked melyik a kedvenc úticélod? Melyik számotokra a legérdekesebb, és miért pontaz? Hogyan rangsorolnád őket ilyen téren?
Az én rangsorom:
1.Románia
2.Horvátország
3.Ausztria
4.Szlovákia
5.Szlovénia
6.Szerbia
7.Ukrajna
#1 Romániát az erdélyi, partiumi, és bánsági városok magyar történelmi öröksége, a Duna-delta élővilága, és az erdélyi hegyek miatt tettem első helyre. Meg abban igazad van hogy az Osztrák-Alpok szebb, de a Kárpátok romániai része és az Erdélyi-szigethegység valamiért közelebb áll a szívemhez:)
Románián belül honnan származol?
Szlovákia
Románia
Ausztria
Szlovénia
Szerbia
Horvátország
Ukrajna
Horvátország - horvát határhoz közel élek, laknak ott ismerősök és barátok, rendszeresen járunk át. Szeretem nagyon.
Szlovénia - Maribor és környékén jártam többször is. Tetszik, szeretem, mennék máskor is.
Szerbia - Vajdaságban jártam többször. Nem rossz, de nem is kedvenc. Van pár város, ahova még szívesen elmennék. És szeretnék elmenni Belgrádba egyszer, nagyon jókat hallottam róla.
Románia - Erdélyben jártam sokszor, nagyon szép.
Ausztria - egyszer voltam egy konferencián, nem fogott meg. (De vannak részei, ahova tervek elutazni.)
Szlovákia - szintén munka ügyben voltam, az sem fogott meg.
Ukrajna - még nem voltam
1. Szlovénia
2. Ausztria
3. Horvátország
a többit nem tudom rangsorolni
Mindben voltam már, az én listám:
1. Ausztria: az Alpok meg a városok (Innsbruck, Salzburg, Graz stb.) miatt
2. Szlovénia: Ljubjana is nagyon tetszett meg Bled környéke
3. Horvátország: a tengerpart és a tengerparti városok (Dubrovnik, Trogir, Porec, Rovinj stb.) miatt
4. Szlovákia: Pozsony is nagyon tetszett meg ott vannak a hegyek
5. Románia: a hegyek miatt, a városok engem annyira nem fogtak meg
6.-7. Szerbia és Ukrajna ugyanolyan putri, így nem tudok dönteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!