Melyik a kedvenc európai törpeállamod?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 21:07
A kérdező szavazást indított:
Andorra
Málta
Liechtenstein
San Marino
Monaco
Vatikán
44 szavazat
1/11 anonim válasza:
Egyik sem. Illetve Andorra akkor, mert imadom a Pireneusokat.
2/11 anonim válasza:
A maga módján mindegy érdekes (illetve Liechtensteinben nem voltam még), de Máltát tudnám egyedül igazi országnak nevezni, a többi inkább 1-2 napnyi érdekes, fura élmény.
5/11 anonim válasza:
Andorra, mert ők vereséget mértek Orbán Viktor csapatára
6/11 anonim válasza:
Málta egészen más kategória, az nagyjából Ciprussal, Luxemburggal, Izlanddal van egy szinten a lakosságszám vagy a gazdaság mérete terén. A többi valóban törpeállam.
7/11 anonim válasza:
Monaco, a fullos kocsik meg kaszinók miatt
8/11 anonim válasza:
Liechtenstein, mert csak HOPP! északnak fordulok, átzúzok Dajcslandon, majd Dániában kötök ki.
9/11 anonim válasza:
Mindegyikben jártam már. Most legutóbb Andorrában voltunk, úgyhogy arra szavaztam. Tényleg nagyon aranyos ország, nagyon szép helyen fekszik, az emberek roppant kedvesek, kis ékszerdoboz a hegyek között. Az viszont tény, hogy a bevásárlóturizmusról szól minden. Próbáltam rá készülni, de még így is megdöbbentő volt látni, ahogy az üzletek és a nagyobbnál nagyobb bevásárlóközpontok egymás hegyén-hátán sorakoznak az út mentén, gyakorlatilag egyik határtól a másik határig. Ha el tudsz tekinteni attól, hogy azért élnek olyan jól, és azért olyan tiszta és tökéletes minden, mert egy adóparadicsomról meg vámmentes övezetről van szó, szóval más országokból a cégek ide hordják a jövedelmük egy részét, akkor végül is lehet élvezni. De persze ez valamilyen szinten a többi törpeállamról is elmondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!