Ha 2 repülőjegyet egyszerre veszünk meg 2 személynek ugyan arról a készülékről (egy irányba, egy időben), akkor amikor a repülőtéren mutatni kell a beszállókártyákat, olyankor mi a teendő?
Ha az én telefonomról vannak megvéve a repjegyek, akkor én mutatom meg a másik személy beszállókártyáját is?
Köszönöm a válaszokat:)
Ha csak simán megveszed, akkor e-mailben küldik a beszállókártyát, azt épp át is küldheted a másik utasnak.
Mi legutóbb appon (Wizzair) keresztül vettünk jegyet az egész családnak, ott nyilván az én telefonomon volt meg, mindet én mutattam a beszállásnál.
De van egy harmadik opció is: kinyomtatjátok, és mindenki a sajátjáról gondoskodik 🙂
Általában kétszer szokott kelleni a beszállókártya. Először a biztonsági ellenőrzés előtt kell átmenni egy automata kapun, ilyenkor én először átmegyek, majd utána odaadom a telefonom az útitársnak és ő is átjön.
Utána már csak beszálláskor kell ahol egy ember ellenőrzi a beszállókártyát. Ilyenkor vagy ugyanezt csináljuk, vagy akár én olvasom be a másik kártyát is.
Mindkettőt mutathatod ugyanazon a telefonon
De ha mindkét telefonon van app, akkor a beszálokartyat a másik appban is be lehet tölteni
Ha egyszerre vetted, akkor a wizzair appban lehet lapozgatni köztük, ha jól emlékszem.
Vagy hozzáadhatod a google wallet / apple payhez.
Vagy csinálhatsz róla screenshotot és akkor el tudod küldeni képként a többi embernek. (Én ezt szoktam, a Galériát megnyitni jóval gördülékenyebb, mint a wizzair app)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!