Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol van Bécsben ez az édességb...

Hol van Bécsben ez az édességbolt?

Figyelt kérdés

Régen hallottam egy édességboltról Bécsben , ahol óriás Milka csokit, Manner nápolyit, Kider tojást lehet venni. Kutakodtam a neten de nem találtam semmit. 😕

Tudja valaki hol van?

2023. dec. 15. 07:57
1 2 3
 21/23 NTBS ***** válasza:
29%
Elmész arra a környékre és szétnézel.
2023. dec. 15. 16:36
 22/23 anonim ***** válasza:
66%

"Tudjátok, ágyra inkább megrökönyödök itt a gyakori.hun a mentális/szellemi színvonalon. Lehet, hogy már ez már az országnak a színvonalának a lenyomata. ... :-("

Teljesen ezt érzem én is.

2023. dec. 16. 16:30
 23/23 anonim válasza:

Ilyeneket bármelyik áruházban megkapod Bécsben. A Manner meg ugye osztrák márka, szóval könnyű lesz belebotlani bárhol.

Egyébként ahogy előttem is mondták, ezek tényleg kommersz termékek, szóval egyáltalán nem számítanak különlegességnek, hogy emiatt speciális üzletekben kellene keresni. Vannak persze ilyen édességboltok, de ott ne ezeket a márkákat keresd.

2023. dec. 18. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!