Régen hallottam egy édességboltról Bécsben , ahol óriás Milka csokit, Manner nápolyit, Kider tojást lehet venni. Kutakodtam a neten de nem találtam semmit. 😕
ötös vagyok, mondjuk elmegyünk egy városba, megnézzük a belvárosát, esetleg bemegyünk egy múzeumba vagy részt veszünk valami túrán, hogy tanuljunk is valamit, és igyekszünk néhány helyi specialitást beszerezni, amire kíváncsiak vagyunk vagy ajándékba szánjuk? bemenni a sparba csokiért és nápolyiért, ezt mi bevásárlásnak nevezzük, és általában csak a bevásárlóközpontig megyünk. bár ott nem lehet két szelfit készíteni, tehát valóban, tökre megéri két fotóért meg egy tábla milkáért bécsbe utazni... nem kell mindig az amcsikat majmolni, te ehhez már túl idős vagy, nőj már fel.
2023. dec. 15. 11:57
12/23 A kérdező kommentje:
Feladom. 😀
Görgess már feljebb légyszi!
2023. dec. 15. 11:58
13/23 anonim válasza:
de ezt írjuk kicsikincs, ez a kommersz kínált az aldiban... van hosszú milka, nagy manner és gigakindertojás, a derékig érő kindertojás meg a dekor, azt nem fogják eladni neked...
2023. dec. 15. 12:01
14/23 A kérdező kommentje:
8/12
2023. dec. 15. 12:01
15/23 A kérdező kommentje:
Évekkel ezelőtt vásároltam ott basszus. Csak már nem emlékszem hol van.
Kicsikincs….
2023. dec. 15. 12:02
16/23 anonim válasza:
Ha ilyen sok információt tudsz, akkor megkímélheted magadat tőlünk a Google használatával. Meg tudnád nekem mondani hol vettem én Bécsben mátrixnyomtatót? Nem, nem egyszerű számítástechnikai bolt, hanem direkt erre szakosodott.
2023. dec. 15. 12:10
17/23 A kérdező kommentje:
Baszki tényleg feladom. Legalább három kommentben megírtam hogy tudom hogy van google, tudom mire való de nem találtam semmit. A kérdésem arra vonatkozik, hogy valaki járt e már ebben az üzlezben. Tudja e hol van. ?
Szövegértés megy kicsi kincs?
2023. dec. 15. 12:49
18/23 anonim válasza:
Rákerestem arra a Manner üzletre, amelyik a dóm mögött van,bár itt csak a saját termékeiket láttam.
Ha megnyitod, akkor alul mutat még hasonló nagy édességboltokat, lehet, hogy az egyik az, amit keresel. Az egyik pl kézzel készült csodákat árul kiemelkedően jó kiszolgálással, élmény lehet oda betérni.
2023. dec. 15. 14:43
19/23 anonim válasza:
Tripadvisoron kérdezd a bécsi fórumban, vagy a Facebook-csoportokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!