Kezdőoldal » Utazás » Európa » Első tengerparti nyaralásra,...

Első tengerparti nyaralásra, egyszerű, de jó helyre, közelre, mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Két kamasz gyerekkel, első külföldi nyaralásunk lesz következő nyáron. Apartmanba mennénk autóval, de olyan sok a választék, hogy fogalmam sincs, hogy válasszuk ki. Tudtok helyet ajánlani? Olasz,Horvát, Szlovén tengerpart jó lehet, alacsony áron, nem kell luxus, csak normális szép hely.
2023. dec. 5. 23:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Nekunk az elso tengerparti nyaralasunk Lido di Jesoloban volt, Olaszorszagban. Onnan lehetett kirandulni is, Garda to, Verona, Velence stb

Az ettermek nagyon jo arban voltak, nekem nagyon kedves emlek.

2023. dec. 6. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Horvátország. Keressetek valami aprókavicsos partot, ne sziklásat. Baska például nincs is messze és elég jó.
2023. dec. 8. 15:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem pl Horvátország abszolút nem tetszik, ag összes partja kavicsos lehangoló

De persze ez lehet csak számomra ilyen

Görögo. A legszebb Európában

2023. dec. 9. 02:36
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

11

Azért tartsák már magukat többre annál hogy első tengerparti nyaralásra Jesoloba mennek. Kicsi gyerekekkel persze a homokos part fontos, bár akkor már mehetnek a Balcsira is, de kamasz gyerekekkel simán rugalmasabbak.

2023. dec. 9. 08:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

13

Nekem a homokos tengerpart a lehangoló. A víz koszos a parton tömegek kifejezetten nem szép. A kavicsos sziklás sokkal gyönyörűbb.

2023. dec. 9. 08:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csekkolom mindet, hogy milyen. 🙂 Így azért könnyebb lesz keresni.
2023. dec. 9. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!