Első tengerparti nyaralásra, egyszerű, de jó helyre, közelre, mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Két kamasz gyerekkel, első külföldi nyaralásunk lesz következő nyáron. Apartmanba mennénk autóval, de olyan sok a választék, hogy fogalmam sincs, hogy válasszuk ki. Tudtok helyet ajánlani? Olasz,Horvát, Szlovén tengerpart jó lehet, alacsony áron, nem kell luxus, csak normális szép hely.2023. dec. 5. 23:39
11/16 anonim válasza:
Nekunk az elso tengerparti nyaralasunk Lido di Jesoloban volt, Olaszorszagban. Onnan lehetett kirandulni is, Garda to, Verona, Velence stb
Az ettermek nagyon jo arban voltak, nekem nagyon kedves emlek.
12/16 anonim válasza:
Horvátország. Keressetek valami aprókavicsos partot, ne sziklásat. Baska például nincs is messze és elég jó.
13/16 anonim válasza:
Nekem pl Horvátország abszolút nem tetszik, ag összes partja kavicsos lehangoló
De persze ez lehet csak számomra ilyen
Görögo. A legszebb Európában
14/16 anonim válasza:
11
Azért tartsák már magukat többre annál hogy első tengerparti nyaralásra Jesoloba mennek. Kicsi gyerekekkel persze a homokos part fontos, bár akkor már mehetnek a Balcsira is, de kamasz gyerekekkel simán rugalmasabbak.
15/16 anonim válasza:
13
Nekem a homokos tengerpart a lehangoló. A víz koszos a parton tömegek kifejezetten nem szép. A kavicsos sziklás sokkal gyönyörűbb.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csekkolom mindet, hogy milyen. 🙂 Így azért könnyebb lesz keresni.
2023. dec. 9. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!