Kezdőoldal » Utazás » Európa » Csehországba utazom, erre...

Csehországba utazom, erre szükség van? Többi lent.

Figyelt kérdés

Foglaltam szállást airbnb-n Csehországban 3 napra, és a fogadó fél azt kéri sablon üzenetben az oldalon, hogy töltsek ki egy elektronikus formanyomtatványt az adó (gondolom idegenforgalmi) megfizetéséhez(50 korona), ahol személyes okmányokat kérnek többek között. Kérdésem, hogy járt már valaki így? Muszáj kitöltenem?

Magát az adózást értem, viszont furcsa hogy ezt előre kérik tőlem.

Lehet hogy hülye kérdés, de nincs ebben tapasztalatom és kicsit bizalmatlan vagyok. A házigazda nem válaszolt (még)

2023. dec. 4. 16:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az a "baj", hogy amúgy a kiadóról csupa jó véleményeket írnak (kommunikatív, segítőkész, gyakran válaszol stb), szóval akivel írogatok lassan egy napja, teljesen beleillik ebbe a profilba. És ahogy fentebb írtam, a nyelvtudás is "tesztelve", legalábbis abszolút úgy ír, ahogy egy anyanyelvi (nem angol).
2023. dec. 5. 22:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem valós lesz.

Bár ez a cseh rendszer elég hülyén van kitalálva, hogy a szállásadónak kell kezelnie a személyes adataidat.

2023. dec. 5. 23:12
 23/23 A kérdező kommentje:

22# Nagyon..

Remélem tényleg én paráztam túl a dolgot.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2023. dec. 6. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!