Rómába érdemes 1-2 napra elmenni, ha régi vágyam lenne, és ennyire van időm/anyagi lehetőségem?
A főbb látnivalókra tényleg elég. Szóval ha nagy vágyad, ne habozz, menj nyugodtan :)
Azt viszont megjegyzem, én kb. 15-ször jártam ott, de még rengeteg mindent így sem láttam, annyi látnivaló van.
Menjél!
Sok máshová mentünk (Protugália, Andaluzia, Province, Gibraltár, Marokkó, Koppenhága stb.), de valahogy nem vonzott sem Párizs, sem Róma.
Osztán egyszer Nápoly-Capri-Sorrento-Vezúv úton hazafelé Rómán keresztül volt ott 6-7 óránk, délután repültünk haza.
Amit #1 írt, mind láttuk egy séta keretében.. Nagy élmény volt.
Mondjuk a Trevi kutat nem így képzeltem el, inkább sehogy..
A kevesebb is több a semminél. Ha csak ennyi idő fér bele, akkor ezt oszd be. Aztán, ha majd újra csak ennyi időre tudsz oda menni, akkor majd más dolgokat fogsz megnézni.
Csak azért, mert nem fér bele minden látnivaló abba az időbe, amit ott töltesz, még miért ne mehetnél oda rövidebb időre?
Nem mások igényeinek kell megfelelned, hanem a saját időket kell úgy eltölteni, hogy neked jó legyen.
Neked azon a hétvégén Rómában lenne jobb eltölteni az időket, vagy Miskolcon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!