Német országba megyek cserediák programra és nincs ötletem milyen jellegzetes magyar ajándékot vigyek?
Figyelt kérdés
Tini lány és nagy családja van2023. nov. 13. 10:29
11/13 anonim válasza:
Pálinka, Unicum, Tokaji aszú/ Egri bikavér.
A pirospaprika és Piros Arany is jó lehet, de az úgy lenne igazi, ha valami receptet is tudnál hozzá, és megmutatnád, mit is lehet belőle csinálni :)
Ha valami magyarosat szeretnél vinni a tinilánynak (és nem piát 🙃), akkor valami kalocsai mintás ékszert is kereshetsz.
12/13 anonim válasza:
Én külföldön élek (bár nem Németországban), ezeket szoktam vinni otthonról ajándékba: pálinka, Tokaji aszú, túrórudi, bejgli, Erős Pista, szalámi, Gyulai vagy Csabai kolbász, Stühmer szaloncukor, ecetes torma, savanyú káposzta.
13/13 anonim válasza:
Magyar mintás póló, könyvjelző, terítő. Magyaros kis notesz tollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!