Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül egy tengerparti...

Mennyibe kerül egy tengerparti low budget utazás mielőbb?

Figyelt kérdés

Keresen minél olcsóbb helyet, ahol jó a kaja és még meleg van. Szeretnék kimenni 1-2 hétre. Semmi nem számít, csak legyen tengerpart és jó kaják, minél olcsóbban! Meg persze fürdős, napozós idő.

Hogyan álljak neki a keresésnek, ha mindegy az indulás és a helyszín?

2023. okt. 30. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Irodánál én egyiptomi utak között keresgélnék.

Saját szervezésben első körben nézz itt repjegyet:

[link]

Be tudsz állítani olyat, hogy "utazz bárhova", meg teljes hónapot (pl. november), és tudsz szemezgetni. Szállást hozzá én bookingon szoktam foglalni.

Én még szemezek egyébként egy novemberi Ciprussal, nincs már durván strandidő, de szerintem még bőven tűrhető (most voltam szeptemberben, 33 fok volt szinte végig, egyszer meg àprilisban, és akkor is fürödtem, szóval egy próbát lehet megér). Oda ilyenkor 20e alatt van a repjegy oda-vissza, Lárnakáig 20€ a taxi a reptérről, a szàllások meg jó árban vannak. Gondolom lassan beáll itthon is a nyirkos, ködös, esős, szeles, hűvös idő, annál a 26 fok is sokkal jobb a tengerparton 😀

2023. okt. 30. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Ciprus szerintem is jó választás ilyenkor.
2023. okt. 30. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!