Megéri kimenni Bécsbe a karácsonyi vásárba?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam, és nem tudom mennyire éri meg kimenni, feleslegesen meg nem akarok menni, mert ígyis külföldön dolgozom, és ha nem olyan érdekes, akkor inkább elmegyek helyette máshova.2023. okt. 23. 02:47
11/12 anonim válasza:
Össze lehet kötni egy napos bécsezéssel: mi pl. mindig elmegyünk a dómhoz, meg a Hofburgba, ebéd és zacher torta, ha karácsonyi bevásárlást is tartunk akkor Primark (ez nem nagy büszkeség, mert ugye vietnámi 6 éves gyerekek szövik, de a gyerekruhák elég jók), és mikor már lement a nap, akkor irány a vásári forgatag. Félelmetes, hány liter puncs tud eltűnni a szervezetemben, de legjobb helyen van a gyomromban, a bögrét minden évben elhozzuk.
12/12 anonim válasza:
Nekem nem. A te esetedet nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!