Érdemes kimenni Bécsbe karácsony elött?
Figyelt kérdés
Leginkább a bécsi piacra vagyok kiváncsi hogy mennyire jó, és mennyire éri meg, illetve hogy kb milyen árakra lehet számitani?2012. nov. 1. 21:03
1/6 anonim válasza:
Tavaly a karácsonyi vásáron iszonyatos tömeg volt! Addig lökdöstek, míg rám borult a bögre forró puncsom. :( Rengetegen mennek ki, és bár szép, meg hangulatos, én a jövőben a tömeg miatt kerülni fogom...
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű nem.Én két éve voltam,régi vágyam volt,így anyósomék megleptek minket.Nagyon vártam,aztán alig vártam,hogy visszaszállhassak a buszra.Gyönyörű a város Adventkor,és ennyi.Ezen kívül tömeg,és tömeg,és megint csak tömeg.A vásárokon meg pont ugyan azt tudod megvenni,mint a Vörösmarty téren.
3/6 anonim válasza:
Én 2 éve voltam, de nekem nagyon tetszett, bár én szeretem a tömeget. (Oktoberfesthez képest semmi ami itt van.) Sok extra amúgy tényleg nincs, csak max. annyi, hogy látványos nagyon, meg mégiscsak Bécs, de én már csak az eredeti, igazi bécsi roppanós "Wurst" és a forró puncsok miatt visszamennék... :)
Amúgy amikor én voltam, kb. majdnem mindenki magyarul beszélt, érdekes volt... :D
4/6 anonim válasza:
Hát én 2 éve voltam,de nekem hatalmas csalódás volt. Szép volt,oké, de nem magyar pénztárcának való. Illetve ebédidőben nem találtunk egy olyan pizzériát se,ami nyitva lett volna. Lefagytunk, drága volt, szóval én többet biztos,hogy nem megyek,de egyszer el lehet menni:)
5/6 anonim válasza:
nem tudom ti merre voltatok, nekem hatalmas élmény volt :) 2x voltunk kint adventkor, nem borult rám a forrócsoki a város gyönyörű volt, minden nagyon hangulatos :)
6/6 anonim válasza:
Szepnek szep,de nagy tömeg van,a sok osztrak ezt elvezi,en mar ki sem megyek...
minek az arara gondolsz?
pl egy pohar forrocsoki 3,5€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!