Kezdőoldal » Utazás » Európa » Akik foglaltak már a bookingon...

Akik foglaltak már a bookingon … ?

Figyelt kérdés

Ha lefoglalok ott egy Repülő+hotel csomagot, és eljutok hogy kiválasszam a transzfert, feljönnek a kocsik, hogy melyiket akarom kibérelni, és mennyi…itt elakadtam) (olyan nincs, varriáció, nincs, hogy kis transzferbusz (ez a pár szrmélyes) visz el a hotelhez?

2. Ti szoktatok biztosítást kötni amit felajánl a booking?

Előre is köszi

2023. okt. 18. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Cipőt a cipőboltból! A bookingon kizárólag szállást szoktam foglalni.
2023. okt. 18. 20:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Repjegyet meg az adott légitársaság oldalán, ok… DE a TRANSZFERT, hogy szoktad megoldani ?
2023. okt. 18. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nem az első válaszoló vagyok

Én úgy szoktam, hogy először megnézem, hogy van e tömegközlekedési lehetőség. Általában van egy busz/vonat ami bevisz a központba, utána meg tovább lehet menni a szálláshoz (pl Olaszországba, ahol eddig voltam ott mindig lehetséges volt ez az opció)

Másik lehetőség reptéri transzfer de az is általában a központba visz

Vannak olyan szállások bookingon amikhez egyébként jár transzfer akár ingyen, akár felárba (ha keresel szállást ezt a lehetőséget be tudod jelölni a részletes szűrőnél)

Illetve a másik megoldás, hogy beülsz a repülőtéren parkoló 50 taxi közül az egyikbe (csak hát ez drágább és ha még olyan akkor le is húzhatnak)

2023. okt. 18. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
3.-as vagyok. Még van a taxi-ra olyan lehetőség, hogy lényegében sofőr szolgálat. Mi egyszer egyik városból a másikba mentünk át éjjel, amikor már nem volt busz. Ehhez bementünk egy utazási irodába és ott hívtak nekünk. Reptéreken is vannak ilyen kis ottani irodák, szerintem ott is segítenek ebbe.
2023. okt. 18. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi Ubert használunk. Magyarországon kívül szinte bárhol van. Vagy sima taxi.
2023. okt. 18. 23:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, nagyjából én is úgy szoktam, mint a #3 válaszoló. Első helyen a tömegközlekedés, ez szinte mindenhol van. Ha olyan a helyszín, hogy a kirándulások miatt egyébként is érdemes kocsit bérelni, akkor kocsit bérelek a reptéri átvétellel. Nagyon sokszor utaztam már, de csak egyszer kellett taxival mennem a városba, de azt is csak azért mert késett a gép és lemaradtam az utolsó buszról éjfél után.

Hová utazol?

2023. okt. 18. 23:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2

Tömegközlekedés

Autóbérlés

Taxi

Transzferszolgáltatás

Ennyire nem lehetsz életképtelen, hogy magadtól ez se megy v

2023. okt. 19. 03:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy eleve olyan szállodába foglalsz, ahol az ingyenes reptéri transzfer benne van az árban. Ha nem ingyenes akkor átgondolod, hogy neked megéri-e. Van ahol telefonálni kell a fuvarért, van ahol menetrend van. Minden le van írva a szállás booking oldalán
2023. okt. 19. 04:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi. :) Igen, Rómában van vonat a reptéren, megnéztem mivel lehet eljutni, és az autót vagy gyalog ajánlotta a Maps,

Máltán pl nincs… van busz, de az nem ott tesz le, sétálni kellene km-eket bőröndökkel.

“ Ennyire nem lehetsz életképtelen, hogy magadtól ez se megy v”

Na egy újabb … (nyilván egy komcsi Fideszes, azok ilyenek). (Bezony, én libuci vagyok, de antikomcsi) Bocs, de vedd észre magad. A sértegetésed tartsd meg másnak.

A PROBLÉMÁM MÉGEGYSZER!!! NEM AKAROK AUTÓT BÉRELNI, ha kihagyom ezt a lehetőséget a BOOKINGOM, akkor a kisbuszt fel fogja ajánlani a következő oldalon?

2023. okt. 19. 07:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj bookingon keresztül foglalni. Megnéztem most az én foglalásomnál mert én is utazok majd jövőre. Ha már megvan a repjegy (vagy ha nincs akkor is fel jön lehetőségként) hogy szolgáltatás hozzá adása -> repülőtéri transzfer -> transzfer háztól hazig ( kisbusz vagy személygépkocsi szolgáltatás hozzáadása
2023. okt. 19. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!