Akik foglaltak már a bookingon … ?
Ha lefoglalok ott egy Repülő+hotel csomagot, és eljutok hogy kiválasszam a transzfert, feljönnek a kocsik, hogy melyiket akarom kibérelni, és mennyi…itt elakadtam) (olyan nincs, varriáció, nincs, hogy kis transzferbusz (ez a pár szrmélyes) visz el a hotelhez?
2. Ti szoktatok biztosítást kötni amit felajánl a booking?
Előre is köszi
nem az első válaszoló vagyok
Én úgy szoktam, hogy először megnézem, hogy van e tömegközlekedési lehetőség. Általában van egy busz/vonat ami bevisz a központba, utána meg tovább lehet menni a szálláshoz (pl Olaszországba, ahol eddig voltam ott mindig lehetséges volt ez az opció)
Másik lehetőség reptéri transzfer de az is általában a központba visz
Vannak olyan szállások bookingon amikhez egyébként jár transzfer akár ingyen, akár felárba (ha keresel szállást ezt a lehetőséget be tudod jelölni a részletes szűrőnél)
Illetve a másik megoldás, hogy beülsz a repülőtéren parkoló 50 taxi közül az egyikbe (csak hát ez drágább és ha még olyan akkor le is húzhatnak)
Az első vagyok, nagyjából én is úgy szoktam, mint a #3 válaszoló. Első helyen a tömegközlekedés, ez szinte mindenhol van. Ha olyan a helyszín, hogy a kirándulások miatt egyébként is érdemes kocsit bérelni, akkor kocsit bérelek a reptéri átvétellel. Nagyon sokszor utaztam már, de csak egyszer kellett taxival mennem a városba, de azt is csak azért mert késett a gép és lemaradtam az utolsó buszról éjfél után.
Hová utazol?
2
Tömegközlekedés
Autóbérlés
Taxi
Transzferszolgáltatás
Ennyire nem lehetsz életképtelen, hogy magadtól ez se megy v
Köszi. :) Igen, Rómában van vonat a reptéren, megnéztem mivel lehet eljutni, és az autót vagy gyalog ajánlotta a Maps,
Máltán pl nincs… van busz, de az nem ott tesz le, sétálni kellene km-eket bőröndökkel.
“ Ennyire nem lehetsz életképtelen, hogy magadtól ez se megy v”
Na egy újabb … (nyilván egy komcsi Fideszes, azok ilyenek). (Bezony, én libuci vagyok, de antikomcsi) Bocs, de vedd észre magad. A sértegetésed tartsd meg másnak.
A PROBLÉMÁM MÉGEGYSZER!!! NEM AKAROK AUTÓT BÉRELNI, ha kihagyom ezt a lehetőséget a BOOKINGOM, akkor a kisbuszt fel fogja ajánlani a következő oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!