Melyek azok az európai úticélok (országok), ahol még magyar turistaként sem érzi magát csórónak az ember?
Szeretek utazni, viszont egyre inkább azt érzem, hogy magyarként a luxuskategóriába kezd tartozni a külföldi utazás, hiszen a forint gyakorlatilag értéktelen az euróhoz képest, ráadásul a magyar bérek Európán belül egyértelműen az alacsonyabbak közé tartoznak. Én magam magyar viszonylatban szerintem nem keresek rosszul, talán átlagosnak mondanám (430 ezer nettó), viszont egy ilyen fizetésből mindig csórónak érzem magam, ha pl. Ausztriába, Olaszországba, Franciaországba utazom. A nagy álmomat, Norvégiát és Svájcot meg se merném kockáztatni, mert valószínűleg a gatyám is rámenne.
Egy szó mint száz, szerintetek melyek azok az európai országok, ahol egy átlag magyar sem érzi kellemetlenül magát az árak miatt és különösebb spórolás nélkül is jól tudja érezni magát az adott helyen?
@8 Az első mondatom az volt, hogy Ukrajna lenne a legjobb tipp, de mivel ott most háború van, így Grúziát ajánlanám másodsorban.
@9 Csak diplomáciai viszonylatban, az ország köznapi neve nem változott. A külügy ívy hivatkozik rá, oszt ennyi.
@10 Tbiliszi is jelentősen olcsóbb még mindig, de az ország többi része összehasonlíthatatlanul olcsóbb. Voltam a háború előtt és alatt is, van összehasonlítási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!