Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek Spanyolország...

Szerintetek Spanyolország vagy Olaszország a szebb, és miért gondolod ezt?

Figyelt kérdés
valamint melyik a kedvenc helyed a két országban? (linkkel)
2010. okt. 17. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát, csak észak-olaszországban voltam, de nem nagyon néztünk körül, csak pár napot töltöttem Nápolyban, inkább csak átutazóban voltam. Padova tetszett, mert voltak olasz haverok, és elvttek ide-oda, buliztunk.

Katalóniában hátizsákoztam két hétig. Nekem a spanyol (katalán) emberek szimpatikusabbak, kevesbbet beszélnek kicsit az olaszoknál (de csak éppenhogy) amellett nem tűnik az ország olyan zsúfoltnak, mint Olaszország. Meg az építészet is jobban tetszik. Kedvenc helyeket nem tudok mondani, ha utazó üzemmódban vagyok, gyakorlatilag akkor minden hely lenyűgöz :) Velence egy jelenség, de szerintem kell fantázia, hogy ne csak a túristákat lásd, Padova a haverok miatt volt jó. Barcelonában kedvesek az emberek, és szépel Gaudi épületei. Van látnivaló, jó város. Ott talán laknék is.

2010. okt. 17. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!