Akár reális is lehet. De a helyetekben autóval mennék, ha kirándulgatni akartok, mert a tömegközlekedés igen drága arra.
2023. aug. 28. 11:38
2/12 A kérdező kommentje:
Nincs autónk
2023. aug. 28. 11:40
3/12 anonim válasza:
A közlekedés isszonyú drága. 20 kilométeres vonatjegy úgy 10 ezer forint. Úgy gondolom sokat spórolhatnátok a MÁV-nál is kapható Interrail bérlettel. Zürichbe vagy Baselbe megy a repülő gondolom. Zürichből vagy 60-70 kilométer a legközelebbi alpesi hegy, Baselből legalább 100 km. Magánvasútra nem jó persze.
2023. aug. 28. 20:52
4/12 anonim válasza:
A Wizzair csak Baselbe repül. Onnan egy vonatjegy Zürichbe egy före kb. 34 CHF egy ut. A tarifak zonakra vannak felosztva. En pl. Zürichtöl 8 km-re lakom, es Zürichbe a buszjegy egy ut kb. 7 CHF. 1 CHF jelenleg kb. 400 Ft. Szoval a tömegközlekedes nagyon draga. Az etkezesen lehet sokat sporolni, szallodak arat ismered.
2023. aug. 30. 10:00
5/12 anonim válasza:
Én inkább befizetnék egy buszos útra, ha nem lenne autóm.
Keress svájci magyarokat Facebook-on, biztos vannak, akik adnak ki olcsóbban szobát.
2023. szept. 3. 15:16
10/12 anonim válasza:
8: kayak.ch-n most épp 28/napért látok legolcsóbban, de utoljára amikor néztem volt 20/napért is. Ki kell fogni. 50-60 max akkor ha nem jársz utána és rögtön az elsőt veszed amit kidob. Ha ilyen kisbüdzsés utazást tervez az ember akkor alap hogy addig bogarássza a netet amíg a legolcsóbbat nem találja meg.
Amúgy ha legalább 2 fő utazik és intenzíven járják az országot, még akár 50/nappal is jobban járhatnak mint a vonattal. Arról nem beszélve hogy időben is jobb, több minden belefér és olyan helyre is eljutnak ahova nem mennék másképp (pl ahol 2 óránként jár a Postabusz)
Egy városlátogatós útnál, pl London vagy Párizs, természetesen a tömegközlekedés a legjobb, az autó még hátrány is inkább, de ha országot jár az ember, szerintem csak az autóbérlés éri meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!