Hogyan lehet most eljutni Oroszországba?
Úgy tudom, hogy Helsinkiből és Tallinból mennek buszok Szentpétervárra és vissza.
Vannak tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
oroszország megtámadta a szabad és független Ukrajnát.
Jóérzésű ember nem akar az agresszorral semmiféle kapcsolatot kialakitani.
És kérlek ne okoskodj.
Kedves 1-es!
A politikát hanyagoljuk, ha lehet.
Busszal fölösleges...
Isztambuli transzferrel szoktak menni legtöbbször.
Nem hinném, hogy egy olyan helyzetben, amikor az orosz orkok Ukrajnát támadják neked oroszországba kellene menned.
Bár ahogy látom, még segitséggel is képtelen leszel megoldani a feladatot :)))
#6 akkor ne menj oda, de ne szólj bele hogy más hova megy. érdekes , amikor nem Oroszország támad meg egy másikat, abból nem csinálsz nagy problémát (amúgy van életed, hogy azzal töltöd az idődet hogy ugyanezt a szöveget másolod be)
azzal pedig, hogy egy komplett népet orkozol le, csak simán bizonyítod, hogy rasszista vagy (tudom, oroszok ellen azt is szabad)
kérdezőnek pedig: busszal érdemes Helsinkiből, a repülő baromi drága Isztambulon át
Törökországi átszállással ellehet oda jutni, csak nem feltétlenül érdemes. Alá kell írni egy papírt 2024 januárja óta, hogy beleegyezel abba, hogy nem szidod putyint és a rendszert 🤣
Én nem tudnám betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!