Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik szigetre érdemes...

Melyik szigetre érdemes utazni Görögországban?

Figyelt kérdés

Még sose voltam görögben és az alábbi szigetek tetszettek meg: Santorini, Zakhyntos, Lefkada.

Kinek mi a véleménye róluk, vagy egyéb más helyekről?

Mit érdemes tudni róluk? Mikor érdemes utazni?

2023. aug. 17. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 senki nem mondta azt, hogy Zakynthos ne lenne "igazán görög" 😀 Én írtam annyit, hogy számomra a görög szigetek közül az volt a legunalmasabb, és ezt tartom is. Ahogy azt is, hogy például Krétán minden szempontból több a látnivaló, mint a többi szigeten, amiket a kérdező felsorolt.
2023. aug. 17. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Görögországban van minimum 20 ikonikus gyönyörű sziget/hely ahova érdemes menni

Ez a 3 mind benne van

Az nem egyszeri ország

Nekem pont zakynthos a nagy célom

És ikaria ami rejtett

2023. aug. 17. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Bar szivem szerint en is Korfut ajanlanam a valtozatossaga miatt, ha a harombol kellene valasztani, Zakhyntos lenne a nyero, mert kivancsi lennek a vilaghiru strandjara.
2023. aug. 17. 23:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Minden szigetnek van valami sajátossága és bája.

Sanorinin a belső szigetre érdemes elmenni (helyi irodák visznek, 3-4 órás), a fekete strandra, és néhány tényleg zsúfolt városkába.

Krétán a fővárosi nevezetességeken kívül érdemes a nyugati felébe is ellátogatni, de igazán érdekes a Szamaria hasadék, ez egy bő félnapos gyalogtúra (a gerincről le a déli tengerpartra, onnan busszal vissza). Kiváló strandok vannak a keleti rész északi parvidékén.

2023. aug. 17. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a kérdező helyében úgy kezdeném, hogy válogatnék a wizzair és ryanair őszi kinálatából, és oda mennék, ahova találok olcsó jegyet.

Segitek, a kérdező nem fog csalódni.

Ez a cikk segit: [link]

2023. aug. 18. 16:28
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi, de jövő nyáron utaznánk és majd utazási irodával szervezném az utazást.

2023. aug. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!