Augusztusban megyünk Görögországba(Korfu,Sidari), mit érdemes vinni magunkkal, illetve mennyi pénzt vigyünk?
Utazási irodával megyünk.
Aki volt már ott valami tipp, olcsó étterem, bolt stb.?
Milyen árak vannak most ott?
Napolajat mindenképpen, 1x elég ha nem kenitek be magatokat és elég a leégéshez, ami elég kellemetlen tud lenni már az elején.
Szerintem nem kell különösebben más mint bárhol, én arra csak Porto Timoniig jártam, de nem is kellett szebb, közelben az Aigos beachon kajáztam, bankkártyát elfogadnak étterembe, boltokban is, de piacokon, fagyizóba, buszjáratokon kp-val kell.
#4 miért kamuznék? Igaz tavaly voltam Corfun amikor 430ft volt az euró, most 370, persze ez miatt mindenhol olcsóbb idén nyaralni.
De én kipróbáltam 3 éttermet is, és azok tavalyi áron 12-15€ között fizettem egy átlagos kajáért, itallal.
Minden ember másképp költ étkezésre, az se mindegy mennyien mennek, apartmanban vagy hotelben szállnak meg. Mert ha hotelben akkor ott általában benne van az árban a kajaköltség. De ha apartman ott külön kiadás.
Szerintem kb hasonló kiadással kell számolni pl 2 főre, 1 hétre ott is .
A pénzköltés mértéke igen nagy mértékben függ a konkrét ember igényétől és szokásaitól. Napi 20-25 €/fő étkezésre már jól megoldható, de lehet 100 € is némi pazarlással és nem odafigyeléssel.
Utazási irodák jellemzően félpanziót is kínálnak, így csak a nap közbeni étkezésre kell figyelni, valamint az italra, ami nullától bármeddig mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!