Hogyan tudok kijutni Oroszországba, még augusztusban? (Szentpétervár)
Sajnos nincs rá sok időm, egy meghatározott x napon belül tudnék utazni, ami olyan 8 nap egész augusztusban.. Ha most nem sikerül, akkor nem tudom mikor.
Közben Tallinból is láttam, hogy közlekednek buszok és vonatok, plusz ott nem olyan nagy a túlfoglalás, mint Helsinki esetében.
En pont Esztorszagot akartam neked ajanlani kerdezo. Az a legolcsobb varians. Ha repjegyet szeretnel venni, akkor sokkal nagyobb kiadassal kell szamolnod.
A Lux Expressnek biztosan vannak jaratai Tallinbol Petervarra es vissza, mert az itteni kulfoldiek rendszeresen ezt a busztarsasagot veszik igenybe. Viszont tenyleg elofordulhat, hogy orakat fognak varatni a hataron. Elegge random. A helyi expats csoportban leginkabb a brit es amerikai allampolgarok panaszkodnak, hogy milyen sokaig tart a "kihallgatasuk". Ha szerencses vagy, magyarkent nem nagyon fognak beled allni.
En mar harom eve nem voltam Magyarorszagon, pont iden tervezek hazautazni latogatoba. Ha esetleg nem jon ossze neked ez az augusztusi ut, viszont a kesobbiek folyaman szeretnel Petervarra jonni, szivesen irok neked beszamolot a sajat tapasztalatomrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!