Szentpétervárra milyen utazási lehetőségeket ajánlotok?/itt nem annyira repülőre hanem vonatra ,buszra gondolok.
Most a háború miatt nehéz.
Annyit tudok biztosan és ültem is rajta, hogy úgy két óránként van nagy sebességű minőségi vonat Moszkva és Pétervár közt. (Sapsan-Сапсан)
Sok sikert az úthoz.
Nézd, az biztos, hogy Lengyelország illetve Litvánia és Belarusz között rengeteg busz közlekedik, előbbieket magam is láttam a határ menti Bobrównikinél. Tehát ez egy opció, pl Varsóból Minszkbe buszozni.
A hogyan tovább? az igazi kérdés, mert ugye a belarusz-orosz határon ellenőrzés nincs, viszont azt elvárják , hogy legyen az országba belépő pecséted, meg persze ez így rögtön két normál (tehát nem tranzit) vízum is. Továbbá a COVID után újrainduló közlekedésben a legtöbb vonatot csak az EaEU tagállamok állampolgárai részére tették elérhetővé és nem tudom, ez változott-e.
Szóval azt kell kideríteni , Finnország felől mi a helyzet, járnak-e még ott a vonatok. A fél orosz europèer elit ott szökött meg az országból, szóval lehet ott nyitva maradt az utazás lehetősége autó nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!