Bayernben ennyire draga egy fodrászat vagy csak engem húztak le?
Figyelt kérdés
Baden Württembergben, hajmosás, hajvágás kb 5cm, szárítás volt 10 euró. Itt ugyanez volt, 50 euróért.2023. aug. 3. 00:27
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindig draga volt a fodrasz, a 10 euro tunik potomnak.
2/8 anonim válasza:
Kit hogy lehet átverni... Egyébként ott is ki kell függeszteni úgy az árlistát, mint pl a nyitvatartási időt. Te voltál ott és minket kérdezel, akik nem voltunk ott...
3/8 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy AZONOS kategórián belül ennyire eltérő árak lennének Bajorország és Baden-Württemberg között.
4/8 A kérdező kommentje:
Pedig utána néztem, tényleg ennyi, tripla árak vannak.
2023. aug. 3. 12:50
6/8 anonim válasza:
Dehat csak Pesten a fodraszoknal nagyon nem mindegy, milyen kategoria. Ahogy etteremnel sem.
En el nem tudom kepzelni, hogy ott ugyeskedjenek ugy, mint Magyarorszagon. Bajororszag gazdag regio, a fodrasz inkabb gyanusan olcso volt 10 euroert.
7/8 A kérdező kommentje:
6: az más régióban volt. Oda sűrűn jártam..
2023. aug. 4. 13:30
8/8 anonim válasza:
Engem 2006-07-ben is már 25-ért vágtak mosással,szárítással.
A legolcsóbb most a faluban(Ausztria )egy török srác 20-euro,férfi fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!