Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fodrász tanácsadás?

Fodrász tanácsadás?

Figyelt kérdés
Van olyan lehetőség, hogy bemegyek egy fodrászhoz és tanácsot kérek hajnövesztés miatt? Mert akkor gyakrabban bejárnék, hogy ahol kell, ott vágjanak belőle. Man bun frizurát szeretnék, meg is mutattam a fodrásznak egy képet, igaz vágás után, de nem kaptam semmilyen tanácsot, hogy hogyan lehet beállítani, amíg megnő, csak annyit mondott, hogy macera lesz. Van olyan fodrász/fodrászat ahol tanácsot lehet erről kérni? Mármint nyilván a haj magától nő, de hogy közben hogyan lehetne beállítani, illetve ha kell, hol kell vágni belőle.

2023. júl. 17. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a szabo imre szalonokban jo tapasztalatom van. Olyanhoz menj akinek a leirasaban is benne van hogy segit a megfelelot kivalasztani
2023. júl. 19. 09:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából a Bronx barber shop - aminek több szalonja is van, pl. Shopmark, KÖKI - írja, hogy szakértők dolgoznak ott és segítenek is az ilyenekben. Ezt utólag találtam meg. Teszek egy próbát.
2023. júl. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!