Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet abból gond ha lejárt...

Lehet abból gond ha lejárt személyivel utaznék eu-n belül?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre, hogy lejárt a személyim, az a gond, hogy vasárnap indulok horvátországba. Lenne gond ha a lejártat használnám kint?

2023. júl. 21. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2023. júl. 21. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha apartmanba mész, akkor nem. Ha hotelbe, akkor valószínűbb, mert ott elkérik az irataidat.
2023. júl. 21. 14:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Apartmanban is elkérik.
2023. júl. 21. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekünk se a horvát, se a szlovén apartmanban nem kérték el, ellenben hotelben mindkét helyen kérték. Olaszországban az apartman tulaj kérte. Amúgy mi meg úgy jártunk, hogy a gyereknek járt le, amit az út előtt vettem észre és Olaszországban elkérték, de nem lett belőle gond.
2023. júl. 21. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a kormányablakok már a kérdés kiírásakor is zárva voltak, így ideigleneset sem tudtál volna már kérni.

Lehet kellemetlenség, de meg is lehet úszni. Én most voltam társasággal, és egyikünknek sem útlevele, sem személyi nincs (egyáltalán). Egy több éve lejárt jogosítványa volt csak. Az osztrák-olasz határon ellenőriztek a rendőrök, de átengedték.

2023. júl. 21. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Rohadt nagy gond lesz. De jó utat neked. :))))))))
2023. júl. 21. 17:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Voltam bent kormányablakba, olyan 13 óra körül, ott azt mondták országosan összeomlott a rendszer és még idéglenest sem tudnak adni. Mindegy, most már mindenképpen megyek, max ha a határon vagy valahol elkérik azt mondom nem vettem észre, hogy lejárt.
2023. júl. 21. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
„az a gond, hogy vasárnap indulok horvátországba” ‒ már az a nap is mindjárt alkonyul ‒ Hogyan sült el a dolog?
2023. júl. 23. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem kértek sehol személyit, se odafelé sem visszafelé.
2023. aug. 1. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor örülj, jó utad volt (ebből a szempontból biztosan, de meglehet, hogy máshogyan is)
2023. aug. 1. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!