Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megéri Olaszországba, azon...

Megéri Olaszországba, azon belül Cavallinora menni nyaralni?

Figyelt kérdés
1 hétre készülünk a párommal, találtunk is Cavallinon egy egészen jó szállást. Viszont nem találtam a környéken olyan sok látnivalót. Velence 1 órára van tőle, egy egész napos programnak tökéletes. Nagyon szép tengerpartja van, lehet jókat strandolni, viszont nem találtam például óvárosokat a közelben, templomokat, “szórakozóhelyeket”, (nem discora gondolok, akár egy szép bár, ahol szól a zene)..Nem szeretnék unatkozni, aktív nyaralásnak szeretnénk inkább, mint nyugis, pihenősnek. :) Esetleg valaki járt már arra, vannak tanácsok, tapasztalatok, ötletek? Lehet én nem néztem eléggé utána, amiket találtam neten ötletek, azok kb. mind távolabbi városok, látnivalók Cavallino közelében címszó alatt.

2023. júl. 12. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ezeket a Bibone, meg Jesolo környéki üdülőputrikat és messziről kerülném. Oké, hogy ott van Velence nem messze, de az egy napos program. Azon kívül mit csináltok majd? Olaszországnak ennél csak érdekesebb részei vannak.
2023. júl. 12. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy párom nem mer sokkal távolabb vezetni, autóval mennénk. 7-8 óra a maximum, amire azt mondja okés neki. :( Horváton gondolkodtunk idáig, engem jobban vonzana Olaszország.
2023. júl. 12. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig ha tovább nem.mer menni akkor Horvátország jobb opció. Sokkal szebb.
2023. júl. 12. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs ertelme csak azert, mert tenger.
2023. júl. 13. 01:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor inkább menjetek Isztriába, az is autentikus mediterrán olasz hely. A horvátok csak a második világháború után foglalták el, az olaszokat megölték, de a régi olasz kisvárosok megmaradtak.
2023. júl. 13. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is Isztriát javaslom inkább . Vagy egy napot szálljatok meg Szlovéniában és úgy tovább mentek a Liguriába. Ott voltunk már többször , tavaly pedig Toszkánában voltunk .
2023. júl. 15. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!