Érdemes Nápolyba menni nyaralni?
Maga a város egy kosztenger. Budapest lepukkant részei semmi hozzáképest. A környék viszont szép, ahogy az 1-es írja.
Lehetőleg 2 telefont vigyél és a papírjaidról is legyen fénymásolat, mert hemzsegnek a zsebesek és a robogós tolvajok a forgalmas részeken. Egy szempillantás alatt lekapják rólad a táskát, kezedből a telefont és már robog is el.
Mi 1x voltunk, nekünk a kocsit törték fel a parkolóban. Egyszerűen betörték az ablakot.
Az előző hozzászólókkal egyetértek, de én azt mondom, Nápolyra is érdemes 1 vagy 2 napot szánni.
Vannak történelmi látnivalói és néhány szép része.
Viszont valóban, több időt inkább a környékre érdemes fordítani.
2019 nyarán voltam Nápolyban 1 hetet és nagyon lehangoló, szeméthegyek mindenhol! Ezt szó szerint írom! Szinte minden mellékutcában 2-4 méter magas szemétdobok voltak. Hulladékmaffia, aki fizet, annak elviszik a szemetét, aki nem annak meg ott marad, ha kell hónapokig! Ez Olaszország nagy részére igaz!
Az éttermeket érdemes kipróbálni, mert nagyok finomakat csinálnak.
Spanyolország, ahol a lakosság, 35% hajléktalan, még mindig jobb a helyzet, mint Olaszországban!
10 év múlva vissza nézzek, hogy mi változott Olaszban!
Én pont egy éve voltam nápoylban, és imádtam. A városnak meg van a sajátos hangulata amit vagy utálsz vagy nagyon tetszik. Az ételek nagyon finnomak. Mi például egy éve egy michelin csillagos helyen ettünk 5 euro-ért margarita pizzát. A közlekedés veszélyesnek tünik mert nagyon sok a motoros de ellégé oda figyelnek az emberre. Én soha nem éreztem magamat veszélyen pedig tömeg közlekedéssel utaztunk, és este is tele volt a város élettel. Igaz az utcák elég szemetesek de ennek is meg van a saját bája. Mindenhol kedvesen bántak velünk. Ezzen kívűl a város tele van látnivalókkal és szép strandokkal.
Én csak ajánlani tudom, bármikor szivesen vissza mennék
Ha bármi kérdésed vagy nyugodtan írjál privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!