Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes Nápolyba menni nyaralni?

Érdemes Nápolyba menni nyaralni?

Figyelt kérdés
Milyen a közlekedés a városban, a reptér és a város között, mennyire vannak közel strandok, és mennyi látnivaló van? Milyen rossz, jó élmények vannak?

2023. jún. 25. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem, oda nem, egy tulzsufolt varos, tele van autokkal, es föleg kismotorosokkal. Viszont a környeke igen, az szuper! A Vezuv, Pompei, Capri szigete valami csodalatos helyek- masnevel az Amalfi part. Strandot nem tudok arrafele, sziklas, ha vannak, akkor gondolom öblök, de ezen a teren nincs tapasztalatom.
2023. jún. 25. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Maga a város egy kosztenger. Budapest lepukkant részei semmi hozzáképest. A környék viszont szép, ahogy az 1-es írja.

Lehetőleg 2 telefont vigyél és a papírjaidról is legyen fénymásolat, mert hemzsegnek a zsebesek és a robogós tolvajok a forgalmas részeken. Egy szempillantás alatt lekapják rólad a táskát, kezedből a telefont és már robog is el.

Mi 1x voltunk, nekünk a kocsit törték fel a parkolóban. Egyszerűen betörték az ablakot.

2023. jún. 25. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászólókkal egyetértek, de én azt mondom, Nápolyra is érdemes 1 vagy 2 napot szánni.

Vannak történelmi látnivalói és néhány szép része.

Viszont valóban, több időt inkább a környékre érdemes fordítani.

2023. jún. 25. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Maga a város szerintem szép, pont ezért vérzik a szívem mikor látom menyire hagyják lepusztulni. Róma is szemetes, de a kanyarban sincs a nápolyi dzsuvához képest. Vannak eléggé rosszarcú emberek, de személyes tapasztalom alapján engem nem ért atrocitás, nem éreztem rosszul magam. Mondjuk este nem is esett jól mászkálni.
2023. jún. 25. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Én imádtam Nápolyt is. Elképesztően jó hangulata van. A kaja is isteni finom, ráadásul nem is drágán. Minket nem próbáltak meg kirabolni/kizsebelni. Éjfélkor is tele volt az utca jókedvű fiatalokkal, egyáltalán nem féltünk.
2023. jún. 25. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

2019 nyarán voltam Nápolyban 1 hetet és nagyon lehangoló, szeméthegyek mindenhol! Ezt szó szerint írom! Szinte minden mellékutcában 2-4 méter magas szemétdobok voltak. Hulladékmaffia, aki fizet, annak elviszik a szemetét, aki nem annak meg ott marad, ha kell hónapokig! Ez Olaszország nagy részére igaz!

Az éttermeket érdemes kipróbálni, mert nagyok finomakat csinálnak.

Spanyolország, ahol a lakosság, 35% hajléktalan, még mindig jobb a helyzet, mint Olaszországban!

10 év múlva vissza nézzek, hogy mi változott Olaszban!

2023. jún. 26. 21:32
 7/8 anonim válasza:
47%

Én pont egy éve voltam nápoylban, és imádtam. A városnak meg van a sajátos hangulata amit vagy utálsz vagy nagyon tetszik. Az ételek nagyon finnomak. Mi például egy éve egy michelin csillagos helyen ettünk 5 euro-ért margarita pizzát. A közlekedés veszélyesnek tünik mert nagyon sok a motoros de ellégé oda figyelnek az emberre. Én soha nem éreztem magamat veszélyen pedig tömeg közlekedéssel utaztunk, és este is tele volt a város élettel. Igaz az utcák elég szemetesek de ennek is meg van a saját bája. Mindenhol kedvesen bántak velünk. Ezzen kívűl a város tele van látnivalókkal és szép strandokkal.

Én csak ajánlani tudom, bármikor szivesen vissza mennék

Ha bármi kérdésed vagy nyugodtan írjál privátba

2023. jún. 27. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyáron a kánikulában biztos nem állnék ott neki várostnézni, ám de a környéken vannak jó városok.
2023. aug. 31. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!