Mallorca, ősszel utazunk. Tapasztalatokat szeretnék olyanoktól, akik már voltak. Hol érdemes szállást foglalni, mennyi idővel előre? Az olcsóbb szállások is érdekelnének, és hogy a szálláson érdemes-e főzőcskézni, olyat ami gyorsan összeüthető.
Mi szeptember elején voltunk, és volt néha hogy beborult és szemerkélt az eső. Én utána már nem mennék.
Az olcsóbb, és jó szállásokat már rég lefoglalták.
"szálláson érdemes-e főzőcskézni" Ezt mi honnan tudjuk, hogy nektek megéri-e főzőcskézni?
A szállások árai között nagyon jelentős különbségek vannak, általában véve azt találtam, hogy a nemzetközi repülőtértől messzebb lévők alacsonyabb árúak, pl. a sziget északi vagy déli része. Még mindig vannak nekünk jó árfekvésű szállások, akár reggelivel is.
Autót azt tervezünk bérelni, de van aki aggódik,hogy egy messzebb lévő szállás sok időnként elvenné, de ahogy látom a sziget nem nagy. Én a magam részéről teljesen elegendő lenne egy egyszerűbb szállás, úgysem a szobában leszünk egész nap.
A főzés pedig, 5-en megyünk, ezért egy étterem minden nap nem biztos,hogy megérné. Másrészt volt már olyan nyaralás, hogy ráadásul nem is ízlett az éttermi étel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!