Melyik a gazdaságosabb?
Figyelt kérdés
Görögországba utazunk, csak vigyünk ismerősön keresztül középárfolyamon váltott eurót, vagy bankkártyát használjunk, vagy is-is?#Ft #melyik a gazdaságosabb
2023. júl. 6. 09:21
1/11 anonim válasza:
Ha kitart végig a cash, akkor az, mert közép kedvezőbb mint a bank vételije.
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2023. júl. 6. 09:48
3/11 anonim válasza:
Én mindig úgy utazom, hogy Revoluton átváltom előre, sokkal kedvezőbb, mint a banki árfolyam és utána azzal a kártyával fizetek végig. Készpénz nem is szokott nálam lenni, vagy csak nagyon minimális.
4/11 anonim válasza:
Persze, a napi árfolyamtól is függ. Kövesd a bankod napi vételi árfolyamát és hasonlítsd ahhoz, amin az eurót vetted.
Revolut intézésére van még idő?
5/11 anonim válasza:
4: Fizikai kártyára valószínűleg nincs, de virtuális kártya 10 perc alatt kész van, én mindenhol azt használom.
7/11 anonim válasza:
Gondolom, csak ha van NFC-képes telefonja az embernek.
8/11 anonim válasza:
7: ja igen, az kell. Valahogy ez nekem természetes volt...
9/11 anonim válasza:
8: igen, csak gondoltam érdemes megjegyezni egy gyakorlatlan utazó szamara.
10/11 anonim válasza:
Persze. Amúgy jó, ha van fizikai is, mert pl. tömegközlekedésnél, ahol nem lehet egymás után kétszer használni ugyanazt a kártyát, ott úgy szoktuk, hogy én használom a telefonom, a velem utazó meg a fizikai kártyát és ez így teljesen működőképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!