22/27 anonim válasza:
Miért van az utazás kategóriában ez a kérdés?
23/27 anonim válasza:
Uristen, most Nemetorszagbol turistakent olyan, mint egy sokkal Svajcabb Svajc.
24/27 anonim válasza:
Csórónak lenni ott is rossz.
Ha jól keresel, akkor pedig mindegy hol vagy.
Nekem nagyon unalmas Svédország. Ezért se élek már ott.
25/27 A kérdező kommentje:
1 év elteltével még mindig sokkal jobb akkor Svédben élni mint Mo-n?
aug. 14. 16:31
26/27 anonim válasza:
10 éve élek kint, amikor hazamegyek mindig csodálkozom hogy lehet annyi idióta aki a pusztulatot okozó fideszre szavaz még mindig.Nagyon sötét buta emberek élnek otthon sajnos meg is érdemlik a nyomort.Svédország akkor is élhetőbb lenne ha csak negyed ennyit keresnék, normális emberek normális vezetés.Ja és ne az m1-ről tájékozódjatok ha a svéd helyzetre vagytok kíváncsiak mert ahogy hallom az otthoniaktól mi itt rettegésben élünk.:)Vicc ország Magyarország kilopják a szemeteket ti meg tapsoltok mint a hülyegyerekek a Bábszínházban.:)
27/27 anonim válasza:
Igaz, csak turistaként jártam ott még 2 éve, de Stockholm es Malmö nekem nagyon békés, élhetö városoknak tüntek. Nagyon jó a tömegközlekedés, imádtam, hogy két keréken mindenhova el tudtam menni, nem is érdemes autóval közlekedni Stockholmban. èjszaka is jöttünk-mentünk mindenfelé, semmi probléma nem volt. èn sem éreztem semmit abból a világégésböl, amit a kormánypropaganda lefest róla, igaz sosem alapoznék arra. Szívesen élnék ott, egyedül a hideg idöjárás tartana vissza. (igaz mikor ott voltunk 28 fok volt, még a Balti-tengerben is úsztam :)
Egyszóval életminöségben, igen sztem jobb, mint Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!