11/27 anonim válasza:
10: jobb, mint a tolvaj gypo szint.
12/27 anonim válasza:
11 es próbáld meg kifejezni magad, tudom nehéz hat általánossal fideszes barátom, ha nem megy kérj segítséget a rogán habony művektől.
13/27 anonim válasza:
12: jól proli, szórakoztass most már mást.
14/27 anonim válasza:
Ennyi eszed van kb fideszes birka.
Proli azt sem tudod mit jelent te agyas.
Ez megy nektek birkáknak prolizás sorosozás gyurcsányozás háborús vészhelyzet stb stb baromságok közben a gatyádat ellopják te narancsködben elveszett birka.
15/27 anonim válasza:
Svédországban jelentősen könnyebb kényelmes, középosztálybeli életet élni, de én például Budapesten is megkeresem a svéd átlagbér, így sok értelme nem lenne váltani, kábé másfélszer ennyit kapnék majdnem háromszoros megélhetési költség mellett. Élethelyzettől függ.
16/27 anonim válasza:
#1 -nek:
Gazdasági, oktatási, politikai tekintetben biztosan jobb.
Persze nem a svédek találták fel a Rubik-kockát, de ha az ember megélni szeretne, akkor óriási a különbség.
18/27 anonim válasza:
#17-es
Nem a kérdésre válaszoltál. Sajnos sokunknak ez a hazánk. És ezek a politikusaink.
19/27 anonim válasza:
17-es,jó neked! Nekem meg egy fantasztikus külföldi ország a hazám, amit én választottam. Nem attól lesz valami a hazám, hogy épp egy ottani kórházban pottyantam ki.
20/27 anonim válasza:
Hazám ahol születtem, ahol felnőttem, ahol az anyanyelvemen beszélnek, és nem vagyok idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!