Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolországba hova lehetne...

Spanyolországba hova lehetne legegyszerűbben lejutni repülővel?

Figyelt kérdés

Nagyon kezdő vagyok nyaralás/utazás megszervezésében. Szeretnék elmenni Spanyolországba a párommal, tengerparti helyre. Van kocsim, és tapasztalt sofőr vagyok, de nem szeretnék oda-vissza 4000 km-t vezetni. Nézegettem a repülőutakat, de csak nagyon idióta átszállással tudnánk lejutni, 10-12 óra alatt pl Cambrils-ba. És akkor még ott van az a kérdés, hogy a szállásra hogy jutunk el.

Akinek van bevált receptje, hogy hova megy, a repülőtérről hogy jut el a szállásra, az ne tartsa magában!:)

Köszi előre is a válaszokat.

2023. jún. 25. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Közvetlen járatokat keress, Wizzair, Ryanair.
2023. jún. 26. 00:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Én így csinálnám:

[link]

- Itt kinézem, hogy melyik reptérre van közvetlen fapados járat (elsősorban wizz és ryan, esetleg easyjet, eurowings).

- Az adott légitársaság oldalán megveszem a jegyet.

- Rákeresek, hogy az adott reptérről milyen tömegközlekedési lehetőségek vannak.

2023. jún. 26. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
A wizz-Air vagy 5 db spanyolországi tengerparti városba indít közvetlen járatot budapestről. De persze van másik légitársaság is. De a közvetlen járat a lényeg, és az hogy a reptérről olcsón, és gyorsan el lehessen jutni a szállásig, ha ez számít. Mondjuk nem tudom mennyire számít a pénz, meg azt se írtad honnan indulnál. De Bécsből például több helyre van közvetlen járat, mint budapestről.
2023. jún. 26. 01:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Spanyolországban nincs olyan hely ahová 6 ora alatt nem lehet eljutni.
2023. jún. 26. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért nem Barcelonába mész??

Közel van a reptér, van közvetlen buszjárat, van strandja és tele van nevezetességekkel....stb...

2023. jún. 26. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Barcelonából Cambrils másfél óra vonattal, csak a reptérről be kell menni a városban lévő vasútállmáshoz. Napi 13 járat van, tehát könnyű hozzáigazítani a repülős menetrendet.
2023. jún. 26. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!