Horváthország melyik részére szerettek járni?
Figyelt kérdés
Melyik az a rész ami nyugisabb, nem túl drága? Pl vir szigetén voltunk tavaly elött, tavaly pag szigetén pl eléggé nyugis volt.De most más fele nézünk.Ötlet?2023. jún. 25. 19:47
2/20 anonim válasza:
Dalmácia egyértelműen, annak is leginkább a középső része.
3/20 anonim válasza:
Horvátországot milyen meggondolásból írtad h-val?
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ az első két kommentelőnek. A hármasnak meg üzenem hogy tévedni emberi dolog.
2023. jún. 26. 08:06
5/20 A kérdező kommentje:
Ha megnézed az összes HORVÁTORSZÁG-I kérdés H-val írták ki.Oda nem szóltál be?
2023. jún. 26. 08:07
7/20 anonim válasza:
Én Isztriába szeretek járni, de engem nem érdekel a tenger, hanem sokkal inkább az olasz városok és kultúra, a tájak stb. Motovun, Hum, Zavrsje, Groznjan, Buje, Buzet, Vodjnan, Svetvincenat stb stb.
8/20 A kérdező kommentje:
#6 maradj te otthon 🤣 aki ideges annak jót tesz a nyaralás.Amúgy ezt csak te látod így.Belelátsz az emberekbe.
2023. jún. 26. 14:38
9/20 anonim válasza:
8: nem, de veleed tényleg komolyan nem stimmel valami, ez egyre nyilvánvalóbb.
10/20 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt miből szűröd le ? Beszólnak , én pedig visszaszólok.Nem értem a problémád.
2023. jún. 26. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!