Szeretnek venni albaniaban egy tengerparthoz kozeli lakast amit kiadnak nyaralok reszere. A legnagyobb gond az, hogy nem tudnek ott lenni rendszeresen hogy felugyeljem minden rendben van-e illetve nincs aki felkeszitse a lakast a kovetkezo turnusra?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogy lehetne ezt a gondot megoldani?
(trollok kimeljenek)
2021. máj. 9. 15:39
1/15 anonim válasza:
Szerintem csak úgy, hogyha felveszel valakit karbantartónak. Ő felügyelné neked a lakást, felkészíteni a következő turnusra, stb. Helyiek közül nem tudom mekkora eséllyel találnál megfelelő embert.
4/15 anonim válasza:
2: Azért, mert Albánia kezd felkapott lenni, mivel Horvátország már drága a magyar pénztárcának.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4/4 leirtad amit szerettem volna 👏😄
2021. máj. 9. 15:59
6/15 anonim válasza:
Ha hozzáadod az utazás árát, Albánia sem lesz olcsóbb.
7/15 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha a Balatonnál vennél nyaralót ilyen céllal, miközben mondjuk Budapesten laksz: megbízol valakit. Gondolom egy Balaton-Budapest utat se tennél meg minden egyes alkalommal, hogy felkészítsd a következő turnusra.
8/15 anonim válasza:
Airbnb, ott pedig megadod hogy mindenkinek maga után kell takarítania cserébe nem vonod a takarítási díjat. Sok ilyen hely van fent.
9/15 anonim válasza:
"Horvátország már drága a magyar pénztárcának"
Miközben pont ugyanannyiba kerül az Adria partján venni egy új építésű lakást, mint pl. egy lerobbant putrit a Balatonnál.
10/15 anonim válasza:
Albaniaban nem a tengerpart erdekes, hanem a hegyek. Meg ugye pont albanokkal kotne uzletet az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!