Szeretnek venni albaniaban egy tengerparthoz kozeli lakast amit kiadnak nyaralok reszere. A legnagyobb gond az, hogy nem tudnek ott lenni rendszeresen hogy felugyeljem minden rendben van-e illetve nincs aki felkeszitse a lakast a kovetkezo turnusra?
Szerintetek hogy lehetne ezt a gondot megoldani?
(trollok kimeljenek)
9:
Nem az ingatlan árakról beszélek, hanem magáról a horvátországi nyaralásról. Felmentek az árak bőven, közel se éri már meg odamenni. A Balatonnál meg persze, hogy felmentek az ingatlan árak, mert a kormány ezerrel nyomatja felfelé.
"Nem az ingatlan árakról beszélek"
Sajnálom, de az eredeti kérdés viszont pont ingatlanokról szólt.
Amúgy Horvátországban az évi 10.000.000 (tízmillió) turista nem találja megfizethetetlennek. Ha neked drága, akkor otthon maradsz.
#11: az átfedés azok közt, aki problémázik a horvát árakon és aki hajlandó Albániába betenni a lábát igen csekély.
A szűkmarkúak 95%-a megelégszik a Balatonnal, másik 4% választja Montenegrót vagy Bulgáriát és esetleg 1% nyitott a tiranai járatra.
Aki meg puszta kalandvágyból hajlandó odamenni, azt nem fogja érdekelni, hogy magyar-e a tulaj.
12: Csak én meg nem az eredeti kérdésre válaszoltam, hanem a te kérdésedre. Te tetted fel a kérdést, hogy miért Albániába akar venni lakást, amit kiadna nyaralónak. Erre írtam válaszul azt, hogy azért, mert Horvátország már drága nyaralás szempontjából a magyar pénztárcának.
13: Nem a szűkmarkúak mennek a Balatonra nyaralni, hanem azok, akiknek bőven elég az is. Mi a francnak menjek például Horvátországba? Felesleges azzal jönni, hogy olcsóbb, a Balaton drága, stb. Balatonon is el kell kerülni az olyan részeket, mint Siófok és társai és bőven jól ki lehet jönni.
Albánia tele van olyanokkal, akik befektetési céllal vettek ott apartmant és rendszeresen kiadják. Erre vannak takarító cégek és olyan vállalkozások, akik bonyolítják neked a laksá kiadást (nyelvet beszélő diák viszi ki az ügyfélnek a kulcsot, és a távozása után rendes takarító takarít).
Kis guglizással találsz ilyen cégeket.
Bár nem tudom, mennyit éltél az albán tengerparton, valaha kinéztél-e ilyen albán toronyház-gettó ablakán, láttad-e, hogy az ablakok egy része az autópályára néz, szembesültél-e vele, hogy az autópálya túloldalán olcsók csak az apartmanok, láttad-e a tervrajzokat, hogy pl gyalog kell menned az első emeletig, mert ott kezdődik majd a lift... ( a földszintért többet fizetett a pizzeriás). és akor még nem beszéltem a megsüllyedő toronyházakról, a csumára kivágott fákról, a mindent letaroló ostobaságról).
Tényleg szívem csücske Albánia, de valahol rossz úton jársz, ha nem nézel végre szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!