Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szlovéniában, Ausztriában...

Szlovéniában, Ausztriában mennyire figyelik, ha valaki a kocsiban alszik éjjel?

Figyelt kérdés
Nézegettem a szállásárakat, sajnos nincs több 100 ezer felesleges Ft-om hogy minden nap valami panzióban aludjak. Furgonnal mennénk, hátulra beraknánk matracokat, aztán este keresnénk valami félreeső helyet. Tudom hogy tilos a vadkemping, de ezért mit kaphatnánk, ha belénk kötnének a rendőrök? El lehetne így utazgatni 1000 km-t is 60 ezer Ft-ból, vinnénk bicikliket is, plusz a kaja.
2023. jún. 20. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt szerencsém kiskamaszként Szlovéniában, egy koperi benzinkút parkolójában éjszakázni. Két ember a kocsiban aludt, három másik pedig lakókocsiban. Semmi gond nem volt.
2023. jún. 20. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha nem az út szélén parkolva teszed kb a kutya nem fog vele foglalkozni, a rendőrök sem néznek be minden átlag helyen parkoló autóba, hogy alszik-e benne valaki.
2023. jún. 21. 01:50
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

Én csak Ausztriáról tudok nyilatkozni: általában senkit nem érdekel a kocsiban alvás, de ha mégis elkapnak, akkor tudtommal jelenleg 20€/fő/éj a bírság.

Ha teheted, már csak kényelmi okokból is kerüld el a kocsiban alvást!

2023. jún. 22. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!