Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szlovéniában, Ausztriában...

Szlovéniában, Ausztriában mennyire figyelik, ha valaki a kocsiban alszik éjjel?

Figyelt kérdés
Nézegettem a szállásárakat, sajnos nincs több 100 ezer felesleges Ft-om hogy minden nap valami panzióban aludjak. Furgonnal mennénk, hátulra beraknánk matracokat, aztán este keresnénk valami félreeső helyet. Tudom hogy tilos a vadkemping, de ezért mit kaphatnánk, ha belénk kötnének a rendőrök? El lehetne így utazgatni 1000 km-t is 60 ezer Ft-ból, vinnénk bicikliket is, plusz a kaja.
2023. jún. 20. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Aztán fürdeni smafu?
2023. jún. 20. 16:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Van kempingzuhanyom.
2023. jún. 20. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha tényleg félreeső hely, akkor nyilván rátok sem találnak. Ha viszont csak félreesőnek tűnő, akkor elég komoly büntetéseket kockáztattok, pláne természetvédelmi területeken.

Az ilyen típusú turizmussal nemcsak az ám a baj, hogy nem adózik. Sajnos az olcsósága vonzza a parasztokat is, akik aztán szemetelnek, összeszarnak mindent és ordíttatják este a zenéjüket. Lehet, hogy ti nem ilyenek vagytok, de jó ha érted, miért tilos sokfelé a vadkemping és a kocsiban alvás.

2023. jún. 20. 16:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze, teljesen értem. Még ha meg is büntetnek egyszer 1-200 euróra, akkor is jobban megéri, mint a szállás. Ha beállunk egy parkolóba, senki se mondja meg hogy van a kocsiban valaki, nem látni be. Persze ha kifigyelik akkor lehet.
2023. jún. 20. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha van valami cégszerű logocwz oldalán, minden egyéb adat, szöveg nélkül, csak egy grafika; az sokat segíthet, hogy ne legyen gyanus. nagyon sok a lepukkant fehér furgonban vanlife-ozó már.
2023. jún. 20. 17:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát az nincs, de lehet rakok rá valamit majd. :D Egy több mint 20 éves szakadt Master.
2023. jún. 20. 17:10
 7/13 A kérdező kommentje:
2023. jún. 20. 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen erdő+fenyő+folyó grafikákat láttam pl. Azt lehet hinni valami természeti helyen, hogy valami túraszervező kocsija aki, éppen kint van, túráztat.
2023. jún. 20. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
7: zaleci komlók a legjobbak a világon
2023. jún. 20. 17:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában sokkal korlátozottabb a térfigyelő kamerák használata, mint Magyarországon. Ha valami nem túl frekventált helyen alszol az autóban, akkor aligha veszi észre bárki is.
2023. jún. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!