Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sixtus kápolna dress kód?

Sixtus kápolna dress kód?

Figyelt kérdés
Elvileg nemlehet rövidnadrágban bemenni. Mennyire veszik komolyan? Egy hátizsákkal utazunk, ha szeretnék se tudnék vinni hosszú farmert.

2023. jún. 16. 18:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az igen, a sok kultúrharcos. Hosszúba mentünk, de csak úgy megsúgom, az emberek minimum FELE rövidben, atlétában volt bent úgy a kápolnában, ahogy magában a Vatikán múzeumban. De ja, mekkora büdös magyar proli vagyok ! :)
2023. jún. 28. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Engem leszavaztak mert leírtam az igazságot, és látod.... 6-os voltam amúgy.
2023. jún. 28. 14:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Engem meg majdnem elhordtak mindennek, én, mocskos ateista.
2023. jún. 28. 14:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Csávó létemre voltam instapicsa is, ahogy látod.
2023. jún. 28. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Tehát ha más proli, az téged is feljogosít arra, hogy az legyél. Prágában, a Szent-Vitus-székesegyházban volt egy pár, akiken melegítő alsó volt, papucs-zoknival. Nekem is abban kellett volna menni?

A másik kedvencem mikor a proli britek eljöttek Auschwitzba atlétában meg spaghetti-pántos felsőben. Álltam volna be közéjük?

2023. jún. 28. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Akkor legyél öltönyben, ha ettől annyira felsőbbrendűnek érzed magad.
2023. jún. 28. 20:07
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Anyád jól megnevelt ahogy látom.
2023. jún. 28. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Furcsa ezt olvasni, bár ez is egy erkölcsi bizonyítvány, ugye hogy alapból leprolizol embereket, utána meg egy ilyen félig személyeskedő beszólási próbálkozás a válasz...

Innen felmerül a kérdés, ki is a valódi proli a rossz értelemben, aki kényelmes ruhát viselve megy valahova, vagy aki arra veri magát, hogy bezzeg ő kiöltözik, és így leszólhatja a " prolikat ".

2023. jún. 28. 20:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!