Egyesült Királyságban mennyivel drágábbak a termékek ott, mint itt? Viszonyítva magyar árakhoz. Pl. Itt egy termék ára 5000Ft ott meg XXX Font. Pl. :élelmiszerek, műszaki termékek, stb
tescoban , sainsbury's-ben asda-ban fillérekért lehet kaját bevásárolni (persze ha az üzlet saját márkáját veszed). ha ruhát akarsz pl a primarkban is olcsóbbak mint magyarországon a kínaiban. de minőségi jó cuccokat kb annyiért lehet kapni mint otthon, Next,Newlook.de ha figyeled az akciókat be tudsz szerezni nagyon olcsón is jó cuccokat. 2 éve éltem ott ezek a dolgok akkorra vonatkoznak de nem hinném hogy olyan nagy változás lenne.
ami drágább az a szállás és az utazás. na de a fizetések is jóval magasabbak.
Én itt élek Angliában ..Írok pár dolgot..számolgass,mert fogalmam sincs otthon mennyibe kerülnek..
-szendvics kenyér 800 g.(LIDL) 47penny
-1 kiló kenyér(tecso) 1 font 9 penny
-1 kg cukor (Lidl) 85 penny
-15 db tojás (tesco) 1 font 50 penny
- 1 liter cola vagy más szénsavas üditő (tesco) 1 font 65 penny
-fél kiló sertés darálthús(tesco) 3 font
-fél kg marha darálthús (tesco) 2 font
- 1 kg csirkecomb (tesco) 4 font..
- fél kiló szőlő (Lidl) 1 font 99 penny
- cigi 20 szál (tesco) 4-5 font (ezt nem tudom pontosan mert nem dohányzom ,de a multi cigi van 7 font is
- 1 liter étolaj (tesco) 1 font 20 penny
A műszaki cikkek nagyjából egy árasak vagy egy kicsit drágábbak mint otthon...
A ruhák ára attól függ hogy hol vásárolsz.A Primark elég jó és olcsó üzlet ott már lehet 5-6 fontért jó pólókat venni..Nagyon jó a Matalan üzlet is..ott szoktak leárazások lenni,és volt hogy 1 fontért vettem nadrágot..(kifutó árú volt)
Szinte mindenhol van Outlet centre..Oda érdemes menni vásárolni,mert a legmárkásabb,legjobb cuccok is árengedménnyel vannak..Én például vettem már 60 fontos Nike cipőt 15 fontért.Vagy nemrég a napokban vettem szépséghibás Puma sportcipőt 5 fontért( a hiba az,hogy a sötétkék cipőnek az egyik nyelve kicsit világosabb mint a másik)
De általában pólókat 5 fonttól már lehet venni..Jó farmert már 10 fonttól megy..
Így azt kjell mondanom,hogy öltözködés terén itt kint olcsóbban és jobban fel tudsz öltözködni mint otthon..
Kajában nem tudom,hogy otthon milyen árak vannak,de gondolom van ami itt drágább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!