Tenerifén hogy van ez a busz dolog' ?
Titsa , zöld buszokkal megyek, de valamikor ugyan arra az útvonalra 1 euró, máskor 3. Mondták hogy checkolni kell hátul is leszállássnál a kártyát, de az lehet hogy csak a Ten+ feltöltőkártyára érvényes.
Revoluttal fizetek, bármit veszek, egyből levonja, de a helyi Titsa buszoknál nem.
Hajnalba jön az értesítés általában, és mondjuk vagy korrekt, vagy 2-3 ezerrel több. Több magyart is hallok itt üvöltözni utcán, stb néha ezért :) .
a ten+ kartyaval olcsobb, es leszallaskor is erinteni kell, ha nem a vegallomason szallsz le, kulonben a vegallomasig szamolja a menetdijat
ha bankkartyaval fizetsz akkor magasabb aron kapod a jegyet es a sofornek kell mondani, hogy meddig kered, nincs leszallaskor is erintes
2, köszi.
50 Eurós heti bérlettel negoldottam, de tényleg olyan ahogy mondtad, csak hiába csipogtam, vagy nem csipogtam lefelé, ugyan úgy terhelte hajnalba a kártyámat, úgyhogy mondom ha úgyis ilyen lehúzós az egész, akkor inkább tudom mennyit költök.
Egyébként na ez aztán nem a kézipoggyásszal bejárom az egészet, és olcsón megúszom nyaralóhely'. San Isidro ban van egy Aldi meg egy Lidl, ott tényleg olcsó minden, pl fél Euro 1 normális sör, 1 Euro 1 kenyér, stb, de ezt kompenzálja az, hogy busszal is kbaszott messze van minden egymástól 2 Köves puszta között. Volt olyan nap hogy elmentem az Aldiba reggel, busz nem jött, majdnem estére értem be a szállásra, mert mindig késik a busz A strandokon alig fürdenek, nyugdíjasok nézik a vizet mint a birkák.
Sok hippi-s, bulis videót láttam a helyről, de a valóság az hogy azok is lakókocsiban nyomuló divathippik, meg vannak a barlangi, utcai csövesek, de hogy "rendes" hippi hangulatot sehol se találtam, az biztos.
Viszont magyarhoz képest, at emberek sci-fi be illően kedvesek, árak alacsonyak pár Isten háta mögötti Aldiban, usb minden padban, buszon, Pesten már padok sincsennek szinte a belvároson kívül, és a plázába is rászólnak az emberre ha tölti a telefont, ahol már klíma se megy sehol.
So-so.
Nem rossz hely, de a partok 90% a látvány beach, olyan sós a víz, hogy lemarta a bőröm, ha párszor eljutottam egy partig.
Mert pl elmegyek busszal Los Cristianosig, lerak a város közepén az 1etlen buszmegállóba, onnan több kilométer séta a part, ahol ujabb pár óra mire talál az ember egy helyet, ahol lehet fürdeni, nem csak lesik a vizet mint az ökrök.
Siófokot is elbszták, amióta nincs Flört, Palace, rendőrKutyamentes sétány, de akkor is, inkább az ha valaki nem gyaloglással akarja tölteni nyaralásideje nagy részét. Köszi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!