Split és Marusici között van helyközi buszjárat? Bpről Splitig megyünk vonattal. Marusici lenne a cél.
Pacsi, én is vonattal megyek Splitbe a párommal. (Csak mi olyan programokat tervezünk, amihez nem kell átbuszozni máshova, a szállás spliti, a programok között helybéli is van, amikor pedig látunk más helyeket, ahhoz kirándulóhajóra szállunk, ami szintén Splitből indul reggel és oda ér vissza este.)
De gondolom nálad viszont már a szállás is Marušići.
Szerintem csak van valami, mert azt tudtam, hogy Trogirbe vagy Omišba át tudnék buszozni ha akarnék ‒ igaz, hogy ebből a kettőből az utóbbi irányban van, és Omištól tovább, de nem tűnik olyan túl messzinek a térképen. A környéken csak lehet közlekedni (az országnak azonos részén van)...
Nem nagyon érthető, hogy ha valaki nem rendelkezik autóval, akkor miért választ -szinte- megközelíthetetlen helyeket??!
(Persze ha nem zavar, hogy két nap oda meg két nap lesz vissza...)
Egy helybéli.
5.
Ha nem ragadtál volna bele az utazós foteledbe, akkor tudnád, hogy a helyi közlekedés a Hr tengerparton nincs a toppon.
Szóval néha nem ártana kimozdulnod a panelből, mielőtt itt nagyképűsködsz a semmire, nulla utazási tapasztalattal a hátad mögött.
Ők pl. biztosan járják a megjelölt útvonalat
A Promet Split nem szállít Omisnál délebbre.
Flixbusnál keress rá a Split-Mimice útvonalra, ezek egybeépült települések, 10-15 perc séta a különbség.
(50 perc az út Splitből és 1500 ft a jegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!