Hol tudok olcsón repülőjegyet és szállást foglalni?
Szeretnénk idén nyáron elvinni a párommal a 17 éves fiúnkat nyaralni. Megérdemli. Nagyon bánt, hogy sosem tudjuk elvinni sehova.
Viszont az anyagiakkal bajban vagyunk.
Olyan Európai országot keresek, ahova viszonylag olcsó a repülőjegy és a szállás is.
Én 200.000 Ft-ra gondoltam így összesen 3 főnek. Nem tudom, hogy ez mennyire lehetséges. De többet sajnos nem tudok rá szánni, mert még költő pénzt is vinnünk kéne magunkkal.
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Hát ennyiből három főre nem fog mindennel kijönni sajnos.
Menjetek esetleg autóval, busszal/vonattal Horvátországba!
Nézzük pl. Prágát.
Aug 21-től néztem 3 éjszakát
A vonatjegy 3 főre 2x3x20 EUR 400 Forinttal számolva 48.000
Szállást bookingon találtam apartmant (1 háló + nappali), így a 17 éves tudna külön aludni [link] Ennek ára 112.000 3 éjszakára
Ha nem zavar az egy szoba akkor itt egy reggelis hotel.
Ezek valamivel olcsóbbak, de számoljunk a 112.000-rel
Belépő
A katedrális belépőcsomag (Palota, Bazilika, Katedrális, Aranyművesek utcája) family price: 500 CZK, kerekítve 8000 Ft.
Lőportorony (bár szerintem kihagyható) 320 a family, kerekítve 5000 Ft.
Kafka Múzeum (ha érettségi tétel lesz, akkor eléggé ajánlott), kerekítve a jegyár összesen kb. 11.000
Zsinagóga kb. 9000 összesen
Számoljunk!
48.000 vonat
112.000 szállás
amiket írtam belépők kerekítve 33.000 3/-
Most vagyunk 193.000-nél, ettől olcsóbban nem jönnétek ki máshol sem.
Nézzük pl. Berlint
Aug 1-3 van repjegy 20.000 Ft/fő áron oda-vissza
Ez a szállás 72.000 és nagyon jó helyen van [link]
Mauer Museum kb. 18.000 ft ha online megveszed a jegyet
Dóm 1 családi + 1 felnőtt jegy kb. 8.000
A többi időt remekül el lehet tölteni, mert nagyon sok ingyenes látnivaló van Berlinben
Számoljunk!
Ez kb. 158.00-re jönne ki, viszont számold bele, hogy mondjuk az étkezés drágább Berlinben mint Prágában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!