Ez mit jelent Regiojetnél?
Figyelt kérdés
RegiJetnél néztem vonat vonat jegyet Budapest-Bécs távon . Amikorra néztem kiadta,hogy 472 korona. De volt egy olyan hogy csak ülés opció az appban. Arra rákenték és egyből 50 korona lett. Ez most rendes jegy?2023. máj. 24. 15:56
1/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy a menetjegy nélküli helyjegy opcióra mentél rá?
2/4 anonim válasza:
Nincsen helyjegy!
Talán állítsad át Euróra, hogy értelmezhető legyen az ár.
10 Euro környékén van a legolcsóbb osztályra egy Bp.-Bécs menetjegy hétköznap, grátisz ásványvízzel.
3/4 anonim válasza:
#2 VAN helyjegy, csak nem kötelező. Az 50 CZK reális ár egy helyjegyért.
4/4 anonim válasza:
3.
Elhiszem majd ha megmutatod, hogy hol található az appban a helyjegy, ugyanis én még nem találkoztam vele pedig rendszeresen utazom a RegióJettel és közvetlenül foglalom az üléseket felár és kérdés nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!