Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európán belül tengerparti...

Európán belül tengerparti nyaralás 3 és 6 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
Már napok óta nézelődök, keresgélek, ez lenne az első tengerparti utazásunk, ráadásul a páromnak is meglepetés lenne. Autós és repülős út is szóba jöhet, igazából még semmi konkrét elképzelés nincs, de így első körben Görögország tűnik a legszimpatikusabbnak. Konkrét szálloda véleményekre vagyok kiváncsi, ahol már voltatok és jól éreztétek magatokat.
2023. máj. 11. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz, keresel valamelyik fapadosnál a nyárra repjegyet. Eddig nagyon drágán adták , mostanában 10-20 ezer / fő / irány árban dobálják ki őket. Tengerpartokra.

Ha megtaláltad a te repjegyedet, szállást is találsz majd hozzá az airbnb-n.

2023. máj. 11. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

HA repülni szeretnétek a következőt javaslom, hogy először is menj fel a www.utazomajom.hu oldalra és nézd végig az ajánlatokat. Ha találsz szimpatikusat foglalsz repjegyet meg szállást és hajrá. Kisgyerekekkel lehet a repjegyen úgy is spórolni, hogy nem foglaltok ülőhelyet, mert kiskorú gyereket azonos foglaláson belül mindig egy felnőtt mellé oszt a rendszer. így irányonként akár 25k-t is spórolhattok a fizetett ülőhely mellőzésével.

Az utóbbi időben gyerekekkel Cipruson voltunk. Nekem személy szerint nagyon tetszett, "visszamennék" kategória.

2023. máj. 12. 06:35
 3/4 anonim ***** válasza:
29%

Nem kötekedésképpen, de ha a párom egyik nap azzal állna elém, hogy egy hét múlva utazunk Görögországba, itt van a jegy meg a lefoglalt szállás abban a pillanatban elküldeném a fenébe, amiért cs.szett szólni róla.

Az ilyen meglepi utazások az amcsi filmekben nagyon jól működnek, a valóságban meg az ember szereti TUDNI előre, hogy tudjon tervezni.

2023. máj. 23. 13:42
 4/4 anonim válasza:

Én még Olaszországot tudom neked ajánlani, múltkor láttam, hogy a repjegyet nagyon olcsóra vitték le, 8000 Ft/fő, de sajnos nem tudom melyik oldalon láttam.

Utolsó! Tavaly a páromnak én se mondtam el, hogy utazunk, hanem csak foglaltam, de nyilván nem az utazás előtt 1 héttel szóltam neki, gondolom a kérdezi sem úgy tervezi.

Egyáltalán nem haragudott érte a párom, sőt örült is neki. 😊

2023. máj. 29. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!